Manapság már nincs joga az embereknek a normális közlekedéshez?
Egy csomó marha van az utakon.
Ha az ember valami problémát szóvá tesz, vagy megoldást akar találni rá (pl: veszélyes gyorshajtók, szerencsétlen tötymörgők, az ember s.ggében közlekedők, szabálytalan biciklisek, bunkó parkolók, akármi), akkor amilyen véleményeket kap:
- ha nem tetszik, ne menj oda / ne menj autóval
- nem a te dolgod, semmi közöd hozzá
- önkéntes rendőr vagy
- bezzeg a motorosok/autósok/szomszédkiskutyák IS milyen rosszak
- ez a legnagyobb problémád?
- bírd ki
- joga van hozzá + konkrét ostoba kifogások, hogy miért oké amit csinál
Stb.
Tényleg itt tartunk? Aki szabályosan, normálisan szeretne közlekedni, még az maradjon kussban, és tűrjön, és ne járjon autóval?
Én mondjuk már tényleg nem vezetek, épp ezért, mert esélytelen értelmesen közlekedni, de utasként rengeteg hajmeresztő dolgot látok, és volt már, hogy valaki megállt előttünk, kiszállt, és nekiállt velünk ordibálni, pedig ő volt szabálytalan, mi csak kulturáltan, szabályosan közlekedtünk, és még neki állt feljebb.
Egyre több ismerősöm mondja, hogy már inkább jár vonattal emiatt.
A rendőrség se tesz túl sokat.
Tényleg ez a jövő? A kretének kiszorítják a normálisakat az utakról?
Tényleg nincs semmi megoldás ezekre a problémákra, tényleg kötelesek a normálisak eltűrni azt, hogy mások miatt veszélyben vannak, vagy "csak" szivatva, akadályozva vannak?
Tényleg még a szabálytalankodó, rosszindulatú sofőröknek van igazuk, és ezt tényleg el kell tűrni?
:)))
"kb. 20 évesen úgy, hogy friss a jogosítványod is. (Ha van egyáltalán?!)"
Úgy én is könnyen vitatkozok, hogy fogom és kitalálok magamnak tényeket a másikról, és azzal érvelek ellene :D
"vannak akik belátják, hogy nem tudnak közlekedni"
Igeeeen, aki a kreszt betartva és dinamikusan vezetne, az nem tud közlekedni. Erről van itt szó! :)
Akkor szerinted kik a "normálisak"? Ezek pl?
https://www.youtube.com/watch?v=nsZzZ1QYLoY
https://www.youtube.com/watch?v=wP87qzyKTMA
Vagy mi lenne akkor jó szerinted? :)
"egy alapos pszichológiai vizsgálattal elejét lehetne venni annak, hogy feleslegesen kapjanak jogosítványt olyanok is, akik félnek a többi közlekedőtől és előbb-utóbb balesetet okoznak majd"
Meg olyanok is, akik agyhalott felelősségtudat nélküli vadparasztok.
Teljes mellszélességgel támogatnám a pszichológiai alkalmassági vizsgát jogsihoz. Halál komolyan.
"Gyakorlás helyett meg fb.-csoportokat alakítanak...
...mint a kérdező is és ragozzák a semmit."
Miről beszélsz??? :D Ha csinál valaki a falunak egy csoportot, hogy oda lehessen írni infókat, rendezvényekről, adok-veszek dolgokat, egyebeket, annak mi köze a "gyakorlás"-hoz? :DDD
Jajj, szidhattok ám még, minden egyes ilyen válasszal csak biztosabb lehetek az igazamban, hogy tényleg úgy működik, ahogy a kérdésben leírtam - és még szórakoztat is. :)
A videókban szereplő sofőrök 80%-a egyszerűen balfsz. Kis része figyelmetlen volt, mégkisebb pedig aki az aggresszív közlekedésével veszélyes.
Tedd a szívedre a kezed, te is tisztában vagy vele hogy ennyire extrém balfszokkal és nagyon aggresszívekkel ritkán találkozol. A legtöbb csak natúr balfsz, azért van a legtöbb baleset.
Kedvencem mikor szakad a hó, M2-n mindenki 40-50et megy, én 80-100 környékén végigelőzöm a sort, majd lemész a gödi lehajtón és az S kanyarban eldobják a vasat mert ugyanúgy 40-50nel tekernek.
Leegyszerűsítve a kérdésem: "Tényleg itt tartunk, hogy azt szedik szét, szidják és hibáztatják, aki normálisan állna a közlekedéshez?"
A válaszok nagy része kapásból engem állított be hü lyének, és engem szidott, szóval a kérdésemre a válasz, hogy igen, tényleg itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!