Manapság már nincs joga az embereknek a normális közlekedéshez?
Egy csomó marha van az utakon.
Ha az ember valami problémát szóvá tesz, vagy megoldást akar találni rá (pl: veszélyes gyorshajtók, szerencsétlen tötymörgők, az ember s.ggében közlekedők, szabálytalan biciklisek, bunkó parkolók, akármi), akkor amilyen véleményeket kap:
- ha nem tetszik, ne menj oda / ne menj autóval
- nem a te dolgod, semmi közöd hozzá
- önkéntes rendőr vagy
- bezzeg a motorosok/autósok/szomszédkiskutyák IS milyen rosszak
- ez a legnagyobb problémád?
- bírd ki
- joga van hozzá + konkrét ostoba kifogások, hogy miért oké amit csinál
Stb.
Tényleg itt tartunk? Aki szabályosan, normálisan szeretne közlekedni, még az maradjon kussban, és tűrjön, és ne járjon autóval?
Én mondjuk már tényleg nem vezetek, épp ezért, mert esélytelen értelmesen közlekedni, de utasként rengeteg hajmeresztő dolgot látok, és volt már, hogy valaki megállt előttünk, kiszállt, és nekiállt velünk ordibálni, pedig ő volt szabálytalan, mi csak kulturáltan, szabályosan közlekedtünk, és még neki állt feljebb.
Egyre több ismerősöm mondja, hogy már inkább jár vonattal emiatt.
A rendőrség se tesz túl sokat.
Tényleg ez a jövő? A kretének kiszorítják a normálisakat az utakról?
Tényleg nincs semmi megoldás ezekre a problémákra, tényleg kötelesek a normálisak eltűrni azt, hogy mások miatt veszélyben vannak, vagy "csak" szivatva, akadályozva vannak?
Tényleg még a szabálytalankodó, rosszindulatú sofőröknek van igazuk, és ezt tényleg el kell tűrni?
"de én intettem neki, miközben előzött és bámult át a képünkbe röhögve, hogy mi a f...? " Szóval beintettél neki és még ő a hülye, hogy ez zavarja... érthető
Es ez szerinted normalis??? Naponta emberek halnak bele ilyenekbe. Epp ez a baj! Hogy ez teljesen elfogadott mar...
A kovetesi tavolsagot szabalyozza a kresz. Azt, hogy felemelheted-e tenyerrel felfele a kezed, es biccenthetsz-e az alladdal a masiknak, semmi nem tiltja. Akinek ilyen erzekeny a lelke, hogy egy artalmatlan kezmozdulattol kiakad, hogy marad eletben? + Miutan megallt, mutogatott o cifrabbakat is, nem kell felteni, nyugi.
De ezaz, megintcsak: aki szabalytalam, veszelyes, azt vedjuk! :)
"akik meg tehetnének ellene, meg épp akkor nincsenek ott"
Csak nem a rendőrökre gondolsz??
Hemzseg az internet a levideózott szabálytalanságaiktól.
"aki szabalytalam, veszelyes, azt vedjuk!"
Nem védjük, csak nem kell csodálkozni, hogy ha mutogatsz, meg önkéntes rendőrködsz, akkor előbb utóbb összeakadsz egy hasonlóan túlvezérelt okostojással és nem hagyja annyiban.
Epp ez a baj :D ha valaki talalkozik valami veszelyessel, es reagal ra, egybol onkentes rendor.
Ha valaki hivatalos szervet hivna, az meg megkapja, hogy besugo.
Ergo senki ne tegyen semmit, hagyjuk csak a barmokat nyugiban csinalni azt, amit akarnak. Epp errol szolt a kerdesem.
Annyit szeretnek, hogy az utakon balesetveszely nelkul, dinamikusan lehessen eljutni egyik helyrol a masikra. Nem hinnem tul nagy igenynek, elmeletben pont erre lenne valo a kozut, de hat ugy tunik en vagyok a h..lye, meg.rul magasak az elvarasaim.
Meg biztos nem tudok vezetni, holott kb tizszer leirtam, hogy kocsiba se kell ulni ezekhez. Minap megkaptam egy biciklistol, hogy remeli meghalok (elut egy kamion) amiert meg mertem jegyezni, hogy ahol van kulon bicikliut, ott esetleg mehetnenek azon is a biciklisek. Gondolom ez is hu.lYe otlet volt tolem. :D
A rendorseg meg teljesen inkompetens, a Matizos bacsit tudjak vegzalni, aki 35-tel szaguldott 30-as tablanal, de pl az ittas vezetok ellen semmi komoly fellepes nincs. Vagy azok ellen, akik vilagtalanok, es 20-szal csalinkaznak.
Ha nincs kihez fordulni hivatalosan, akkor meg nem csodalom, hogy paran nekiallnak "onkentes rendorkodni"...
Vagy pl amit irtam, akinek nem tud aludni a kisgyereke (meg o se) a rendszeres hamgoskodo miatt. Ott is o a hibas? Koltozzon el?
Vicc.
"Vidéki... huszonévesek vagyunk"
Tulajdonképpen -szinte- minden közlekedőt leoltasz, miközben alig lehet vezetési tapasztalatod és a jogosítványodon is még alig száradt meg a tinta.
Amúgy elfelejtettél említést tenni a saját korosztályodról, akik az "optikailag tuningolt", de a valóságban életveszélyes romhalmazokkal száguldoznak és képzelik királynak magukat. Persze csak addig amíg nem törik szarrá magukat a szokásos szombati diszkóbalesetben, avagy jobbik esetben nem fogy ki a kétezerért tankolt benzin a swiftjükből...
"akinek nem tud aludni a kisgyereke (meg o se) a rendszeres hamgoskodo miatt. "
Azért megkérdezném erről a szomszédokat is, hogy hányan nem tudnak aludni pont az ő kisgyereke ordibálásától, hisztijétől, hangos labdázásától vagy más játékától ?!
Miért felejtettem volna el említést tenni róluk? Írtam fent a veszélyes gyorshajtókat is. Azon belül nekem aztán tökmindegy, hogy fullos Audi, vagy lestrapált ezres suzi amivel csinálják.
Szóval egy kisbaba sírása, ami teljesen természetes reakció, plusz kertesházas környéken át se nagyon hallatszik a szomszédba (tudom, szembeszomszédunknál is van baba) ugyanolyan, mint amikor egy felnőtt ember szánt szándékkal, ok nélkül tahóskodik? :D
"Ergo senki ne tegyen semmit, hagyjuk csak a barmokat nyugiban csinalni azt, amit akarnak. "
Nem, de nem akarod megérteni így próbálom kicsit direktebben.
Találkozol egy tahóval, te is ugyanolyan tahó módra viselkedsz, majd csodálkozol, hogy szájba akarnak vágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!