Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autó hátulja torve volt...

Ha az autó hátulja torve volt az mennyire baj?

Figyelt kérdés
Mekkora törés az ami már veszélyes? Hol tudom ellenőrizni mennyire volt törve hátul, min látszik?

2018. máj. 6. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy csak meghorpadt a lökhárító és azt cserélni kellett vagy megtolta a kamion és újra van legózva az egész hátulja.

Megállapítani könnyű, mivel a színárnyalatok különbözni fognak illetve az illesztési hézag se lesz túl jó és még az elemek is elállhatnak egymástól.

2018. máj. 6. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Igazából nem nagyon látszik képeken...de alvázszám alapján lekérdezve az AutoDNA írja hogy hátul volt egy 1500 Euros javítás.
2018. máj. 6. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is törve volt a kocsim , az elejének a bal oladal konplett el tűnt meg a bal oldalni karosszéria elemek . Balos ajtók cserélvel lettek meg a hátsó sárvédő javítva . Nyulványok nem sérültek se oszlopok csak a kin3zete volt durva én máe rendbehozva vettem igaz van rozsda a vacak fényezési munkák miatt , de így is úgy is telibe lesz fényezve a gép
2018. máj. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!