Milyen Audi sportautók vannak? A minap ahogy jöttünk a pályán haza 130al elhúzott mellettünk két fekete audi kb.200al, a hátulja hasonló volt az R8ashoz kétajtós volt. Akárhol kerestem nem találtam meg, küldenétek párat?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 22:12
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs, mi jöttünk 130al, kilengett a kocsink
mikor ezek elhúztak mellettünk
2017. dec. 23. 22:15
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Találtam egyet, lehet hogy az Audi TT volt nagyon hasonlít a hátsó lámpája amit láttunk :)
2017. dec. 23. 22:26
4/8 crudy válasza:
Az audinak csak ket fastback modelje van ami az r8 es a tt. Igy valoszinuleg tt volt.
5/8 anonim válasza:
Nem muszáj RS modell legyen, egy sima TDI is megy 200-at lazán, főleg az újabbak.
Vagy TT volt az, vagy A5.
7/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen biztos hogy Audi volt igaz hogy német és Frankfurti rendszáma volt.
Csak a típusára nem jöttem rá :)
2017. dec. 25. 23:30
8/8 anonim válasza:
Ez eszembe juttatott egy Audi-t mikor 150-160-nal mentem és mellettem mint egy "hangrobbanás" úgy elsuhant egy Audi. Biztos nem 200-at ment, ennyire nem tűnt volna el... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!