Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hortyogó hang beltér, csicserg...

Hortyogó hang beltér, csicsergő hang kültér autó hátulja felől mi lehet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje hallottam a kocsi belteréből hátulról egy kis hortyogó hangot, de csak menet közben. Most lehúztam az ablakot és kintről pedig madárcsicsergés szerű hangot hallok. Eddig erre nem lettem figyelmes, csak a beltérire. Mi lehet a gondom? Ezeket csak menet közben tapasztalom. A kuplungot kb egy éve cserélték gyári Toyota kuplungra. Nem hinném,hogy az lenne. A kipufogószervizben kb egy éve volt az autóm...ott egy kis tömítést cseréltek csak. A lengéscsillapítókat kb 2 éve, a szilenteket pedig kb fél éve cseréltettem, mert elvoltak kopva.

2017. aug. 1. 07:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Alá kell menni és egy szerelő lehet hogy rögtön tudja,lehet,hogy csak teszt közben,vagy megrángatva.

Innen nekem lehetetlen határát súrolja ez a feladvány.

2017. aug. 1. 12:24
 2/5 veterán vas ***** válasza:
Miért törölted az eddigi válaszokat?
2017. aug. 1. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyílván mert már zsinnyegés is hallható a karter felöl😂
2017. aug. 1. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a surrogást még csak elhallgatta volna, de amikor a cuppogások fölerősödtek, és nyekkenések megszaporodtak, akkor rájött, hogy nyüszítős nagy baj van a kvartyogós hangládában. Aztán reccsent valami a fejében, durrant valami az alfelében. Ettől úgy elszégyellte magát, hogy kitörölte a válaszokat.
2017. aug. 1. 18:59
 5/5 anonim válasza:
0%
....törölteti az idi_óta és komolytalan hozzászólásokat, ami érthető.... minden normális ember töröltetné....mivel normális válasz nem érkezett, csak a hülyeség...te meg utolsó, ne háborogjál már a saját hülyeségeden..hány éves vagy? 5?
2017. aug. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!