Rendkívül csúszik az autó hátulja, lehet a gumi az oka?
Egyszer kicsúsztunk egy körforgalomban az autóval, kitette a hátulját kanyarodás közben. Mivel épp esett valami és fagy is volt, azt hittük, csak az út csúszik. Többet nem csinálta hetekig. Közben szóltak a szervizben, hogy a két hátsó gumi fűrészfogasan kopott, cserés lesz. Szabad szemmel alig látható a kopás, amúgy 6mm-es, 3 éves gumikról van szó, nem akartam cserélni őket. Csakhogy tegnap megint kicsúsztunk vele, kétszer is. Mindkettő körforgalom volt, és enyhén nedves. Megálltunk, mellette a zebra is kicsit csúszós volt a ráfagyott párától, gyalog kipróbáltuk... viszont később végmentünk ugyanezeken a körforgalmakon a másik autónkkal, amin új gumik vannak, az meg nem csúszott egyikben sem, és más autókat sem láttuk csúszkálni.
Lehet azért csúszott csak az én autóm, a többi nem, mert rosszak a gumik? Vagy lehet futómű is? Az egyik hátsó stabilizátor gömbfej cserés, kicsit kotyog, lehet ehhez köze?
Ennyi eszetek van ????
Ha le is fagy valahol, pár perc után már nem biztos hogy le van fagyva.
A farkasfogas gumikopas a rossz,gyakorlatilag nullás lengescsillapítók miatt van......összegezve:
A rossz lengescsillapito miatt rossz gumival meg lógó gömbfejjel a jeges úton közlekedve mire számítasz?
nincs lengéscsillapítás.. ez nem csak ön, hanem közveszélyes..
már tegnap lengéscsillapítókat kellett volna cserélni..
a gömbfejnek nem sok köze van, de cserés az is..
Hivatalos márkaszerviz volt... ráadásul rá is kérdeztem a végén, hogy minden rendben volt-e az autóval. Mindenesetre holnap viszem lengéscsillapító vizsgálatra, de egy gumisnál már voltam, ő új gumit akar velem vetetni.
A kérdés, hogy az enyhén fűrészfogasan kopott gumi tényleg cserés-e, vagy ha rossz a lengéscsillapító, elég-e azt kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!