Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől mennek annyira ezek a...

Mitől mennek annyira ezek a dízel Audik, Golfok, Seatok?

Figyelt kérdés

Haver Vti Hondája nagyon megy (160 lóerős), mégis elmarad, akárhányszor egy ilyennel összeakad.

Pedig nem mai darabok, némelyik van vagy 20 éves. Az egyik még egy turbós Calibrát is folyamatosan ver.

Nagyon durva!

2010. jún. 13. 20:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
53%

Előző vagyok

Ezt a kérdést biztosan egy TDI tulaj kérdezhette, hogy a Hondásokat még jobban f...kázhassák. TDI-k lazán elvéreznének egy K24 vagy akár egy K20 VTEC turbo Hondától. :)

Amerikában tudják mi fán terem a gyorsulás. :D

http://www.youtube.com/watch?v=LRcuTTkBs5w

http://www.youtube.com/watch?v=vf6v50Vymd8

2013. okt. 3. 21:00
 22/46 A kérdező kommentje:
Ne vetítsd ki a saját fóbiád.. Hondás.. Wheheheh..
2013. okt. 4. 23:15
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
Nincs semmilyen fóbiám :D Én személy szerint BMW-s és Ladás vagyok, de szeretem a Hondát is (és a VW-t is de csaka az 1980 előtt gyártottakat). Az a baj, hogy Ti TDI-ek a turbódízelt hasonlítsátok összeg a szívó Hondákkal.(mi logika van benne, turbo vs szívó hmmm nem tudom :D ) TDI-t olcsóbb és egyszerűbb tuningolni Magyarországon mint egy Japán autót. Egy egyszerű kérdés: ha ilyen jó a TDI akkor azok akik megtehetik miért nem TDI-et tuningolnak és miért pont 1500 LE-s Nissan GT-R-okat és Toyota Suprákat húznak agyig??
2013. okt. 5. 19:55
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

Még egy kérdés: Németországban miért olyan a TDI (tuningolt)

mint a fehér holló?

2013. okt. 5. 19:58
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
2013. okt. 5. 20:09
 26/46 anonim ***** válasza:
0%

352 LE egy szívótól szép teljesítmény. Szerintem vedd le te is a turbódat a TDI-dről :)

http://www.youtube.com/watch?v=Jrpp3EZVtlc

2013. okt. 5. 20:11
 27/46 A kérdező kommentje:
Amerika, Németország.. Wheheheh..
2013. okt. 5. 21:18
 28/46 anonim ***** válasza:
Kineveted azt az országot ahol azokat az autókat csinálják/csinálták amiket szeretsz. Kibújt a szög a zsákból. Csak egy vitarobbantó vagy, és ezzel csak magad alatt vágod a fát! :S
2013. okt. 5. 21:44
 29/46 A kérdező kommentje:

Rajtad nevetek már kínomban, okoska, minek jössz amcsi és német példákkal, te ökolábnyom? Én Magyarországon élek, te nem? Itt mások a lehetőségek, mint egy jóléti országban, nem gyanús?! Jössz itt xarrá húzott turbó benzines meg V12-es automatákkal..mind 20 literes átlag körül zabál, már csak ezért is felejtős.

Dugulj már el a meddő szövegeddel, arc..

2013. okt. 5. 23:13
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
Én okoska? :D Jössz itt a költői kérdéseiddel, hogy fényesítsd magadat. :D vicces XD Igaz Magyarországon élünk, de az a v12 is itt van, és óvatosan fél sorral 9 litert eszik, és ha oda kell lépni akkor a 2 sorral 40-50 literes fogyasztással pörköl, de akkor brutálisan, és az kit érdekel, ha előttem nem marad senki?????? (5 gangos manuál van alatta 220nál 4000et pörög :)Igaz mások a lehetőségek, kevés a fizud, dízel jár :)(bár nekem is kevés) Az ilyen vitarobbantóknak kellene dugulniuk a kis fogyasztású szövegeikkel :D
2013. okt. 6. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!