Mitől mennek annyira ezek a dízel Audik, Golfok, Seatok?
Haver Vti Hondája nagyon megy (160 lóerős), mégis elmarad, akárhányszor egy ilyennel összeakad.
Pedig nem mai darabok, némelyik van vagy 20 éves. Az egyik még egy turbós Calibrát is folyamatosan ver.
Nagyon durva!
Előző vagyok
Ezt a kérdést biztosan egy TDI tulaj kérdezhette, hogy a Hondásokat még jobban f...kázhassák. TDI-k lazán elvéreznének egy K24 vagy akár egy K20 VTEC turbo Hondától. :)
Amerikában tudják mi fán terem a gyorsulás. :D
http://www.youtube.com/watch?v=LRcuTTkBs5w
Még egy kérdés: Németországban miért olyan a TDI (tuningolt)
mint a fehér holló?
352 LE egy szívótól szép teljesítmény. Szerintem vedd le te is a turbódat a TDI-dről :)
Rajtad nevetek már kínomban, okoska, minek jössz amcsi és német példákkal, te ökolábnyom? Én Magyarországon élek, te nem? Itt mások a lehetőségek, mint egy jóléti országban, nem gyanús?! Jössz itt xarrá húzott turbó benzines meg V12-es automatákkal..mind 20 literes átlag körül zabál, már csak ezért is felejtős.
Dugulj már el a meddő szövegeddel, arc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!