Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Koccantam az autómmal. Mit...

Koccantam az autómmal. Mit fogok lecserélni?

Figyelt kérdés
2000-es Swiftemmel kéretlenül popóba kínáltam sajnos egy másik autó vonóhorgát kb 40-nel. A gépháztető kuka, viszont nem tudom felnyitni, így megnézni azt sem hogy mi más kell még. Gépháztető zár biztos kelleni fog, lökös és lökös merevítő is. Valami más még esetleg így látatlanban? :) gépháztető zsanér szokott ilyenkor gyűrődni?
2018. máj. 1. 00:26
 1/9 crudy ***** válasza:
100%
A zsanernak nem hiszem h esett baja de a radiator kaphatott sajnos. Ha ugyis kuka a gepteto akkor tepd fel valamivel es nezz ala.
2018. máj. 1. 00:49
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Hűtő valószínűleg kuka, olyan sok más dolog nincs amit érhetett volna
2018. máj. 1. 01:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Első híd szinte biztos hogy görbült, arra van felfogatva a tető zárja.
2018. máj. 1. 01:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Illetve ha felnyitod azt úgy tedd, hogy könnyen megeshet hogy utána nem tudod visszacsukni, szóval ne tervezd hogy még utána mész autóval valahova.
2018. máj. 1. 01:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Velem is megesett hasonló,igaz volt cascom akkor még.

Márkaszervíz 4 kilóért csinálta meg,most begurítanám bontóba

2018. máj. 1. 04:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Hmmm. A gépháztető zsanér legyen a legnagyobb gondod. :)

Amúgy nem bántalak, de ha gondot okoz egy görbült zárú motorháztető kinyitása, akkor fölösleges dolog az esetleges további műszaki hibákon és alkatrészcseréken agyalni. Hívj szerelőt, ő majd kinyitja és megállapítja mi megy a kukába. Ha bizalmatlan vagy, akkor legyél ott amikor felfeszíti.

2018. máj. 2. 09:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem okozna gondot, mert ha felfeszíteni nem is tudnám, a flex kinyitná - csak sajnos közlekednem kell vele addig is, és így biztosan nem fogja felnyitni a menetszél sem :)
2018. máj. 2. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Szó se róla, egy flex csodát tud tenni szinte minden fémalkatrésszel, bár én még sosem használtam motorháztető nyitásra. Amennyiben mégis erre a megoldásra vetemednél, akkor vissza-zárás sem okozhat gondot, ugyanis a gumipók is csudás találmány. :D
2018. máj. 2. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Kegyetlenül belegyógyult a zár, rá lett hajtogatva a reteszfülre, így lévén hogy a gépháztető úgyis kuka, a flex lesz ennek a szezámnak úgyis a tárulja :D
2018. máj. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!