Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy autó, mire éri meg...

Adott egy autó, mire éri meg lecserélni?

Figyelt kérdés

Astra g caraván(kombi)

Gyártási év: 2007/12

Üzembe helyezés:2008/1

1.4 twinport 90 LE Z14XEP

(Olajat egyáltalán nem eszik)

100 000 km, 80%országut.

10 000/évenkénti könyves olaj csere.

Láncos motor.

Hibátlan, csak piszkos belső tér.

Klíma nem működik, párologtató repedés, tömítés. Vettem hozzá párologtatót. De nincs beszerelve még. Lökös kicseréltem mert törött, házi barkács de jó lett, 5 ponton tartotta ezt még hülye is megcsinálja. Jobb sarvédő rozsdás csak, van cseredarab de festendő.

Mennyit ér az autó így?

500ezer Ftot ráfizetek csere esetén.

Vagyis az érdekel mennyiért tudom becsereltetni?

Astra g 1.7 dti, renault 1.6 megan érdekelne.

2018. márc. 2. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tudatában volnék, hogy tényleg rendben van műszakilag akkor inkább rendbe raknám. Kívül belül. Nem nagy összeg G astra esetében. A dízelt lassan el lehet felejteni. A Rönó meg eleve sz*r. Meg nem venném. Tudom, mert volt nekem is. A felújítás után még pénzed is maradna és még egy jó ideig autó lenne a mostani.
2018. márc. 2. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem cserélném le egy dízelre!
2018. márc. 2. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Én azért szeretném lecserélni. Akár ugyan ilyenre.. mert ezt az autót megörököltem

Talán külső szemmel, abszolút érthetetlen.

De gyakorlatilag 20 éves vagyok 10 évig mindig édesapámmal együtt utaztunk. És egyszerüen nem bírok beleülni, mert mindig könnyes a szemem.

És nem múlik, idővel sem.. számomra maga az autó egy boldog emlék, de annyira hiányérzetem van benne, hogy sírva nem tudok vezetni..

Szívem szerint soha el sem adnám. De fáj reggelente munkába menet beleülni is.

2018. márc. 2. 11:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez számunkra egy családi autó volt. Mindenféle jártunk kíméltük. Ha csak tudtuk a céges autót használtuk.
2018. márc. 2. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy ugyan ilyen benzinest
2018. márc. 2. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Idővel könnyebb lesz. Ezért ne dobj ki egy teljesen korrekt kocsit.
2018. márc. 2. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt a mentális egészség témakörbe kellett volna írni.

Add el, vegyél egy másik kocsit és kész. Az hogy mennyit ér jó kérdés. Inkább szánd rá azt a pár 10.000 Ft-ot, csináltasd meg ami rossz benne és akkor valaki meglátja benne a jó vételt hamarabb

2018. márc. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!