Mivel szórakoztatjátok el magatokat hosszú úton a kocsiba? (Magyarországtól-Horvátországig autóval) 14/L
Figyelt kérdés
Nem tudom, jó helyre raktam-e a kérdést .:) az a gond h most megyek majd először külföldre, hosszú útra..eddig max 3 órát kocsikáztunk, azt ki lehetett bírni,de egy napot kb. autózni... hogy szoktátok túlélni???2010. jún. 12. 14:31
11/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) utolsónak: kösz, inkább nem XDDDD. am rokonnal megyek, férj és feleség, de közös éneklés meg ilyesmi nemmenne =)
2010. jún. 12. 15:07
12/27 anonim válasza:
Aludj vagy nyúlj magadhoz :P xD
Én még 3 óránál többen nem utaztam autóban, buszban is csak pár órával többet
13/27 A kérdező kommentje:
ksöz, nem nyúlok XDD
2010. jún. 12. 15:23
14/27 anonim válasza:
Hát én buszban eddig 27 óra volt a max (Magyarország-Anglia)
Kocsival 8 óra, de az egy Skoda 120-assal Horvátországig :DD
Képzelheted :D
Szerintem hallgass zenét, nézd a tájat, figyeld a kilométeórát és a fordulatszámmérőt, eszegess, iszogass, próbálj aludni.
Vagy PSP / Telefon játék :)
15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D majd csak lesz vhogy.. aludni am. azért nem szeretnék, mert tök idiótán nézek ki mikor alszok XDD
2010. jún. 12. 16:49
17/27 A kérdező kommentje:
MINT IRTAM NEM NYÚLOK MAGAMHOZ xDDD
2010. jún. 12. 17:59
18/27 anonim válasza:
Nem érdekel a táj,akkor minek lemenni Horvátországba?Ennyi erővel a faludbeli halastóba is lemehetsz fürödni.(de csukott szemmel,hogy ne lásd addig se a tájat)
19/27 anonim válasza:
Picinyem, vigyél magaddal!
Igérem jó és hű leszek a gazdámhoz! -))
20/27 A kérdező kommentje:
minek? jajj nem úgy..de kocsiból nagyon nem.. -.- ..
levigyelek? :P
2010. jún. 12. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!