MZ ETZ Simsonba? (Kérdes túl rövid, magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni , hogy ha egy 125 ös mz etz blokkot simsonba bele kreálnák nem csuklana össze a váza a simónak ? És egyáltalán bele lehet tenni ?
Aki csinált már ilyet pls írjon . thx
2011. szept. 17. 12:03
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Etz blokkot megnézem hogy teszed bele, de a Ts 125-150 blokkot bele lehet tenni, de igényesen megcsinálni nem kis munka, én akartam de nem jött össze mert nem kaptam Simo vázat, de kb a Ts blokk 2x akkora méretileg mint a Simsoné úgyhogy meg kell erősíteni a vázat, lehet hogy bölcsőt is kell a blokk köré építeni.
4/4 anonim válasza:
Bele lehet tenni de szanaszét kell merevíteni.
Meg azért a Dob(Fíík-et) XD nem árt lecserélni egy normális tárcsafékre legalább elöl. és szélesebb gumikat is ajánlott rá tenni. Mert többletsúly és többletteljesítményed lesz ami úgy minimum 2/fél x-es. Ha jó a kipu és hasonló a hangja a simsonéhoz még a jardoknak se fog feltűnni. Már ha nem 120 al száguldozol el mellettük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!