A1 vagy autó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval a helyzet az, hogy 16 leszek nem sokára. Igazából, akkor már kezdhetném is a 125-ös motorra a jogsit, de ha várnék egy kicsit mehetnék kocsira. Nem tudom megítélni melyik lenne a jobb, mindegyikbe van pozitív-negatív dolog (motor télen nem használható, kocsi többet fogyaszt, min. 17éves koromba vehetnék autót). Persze nem várom, hogy megfejtsétek helyettem, nekem melyik lenne a jó, de ti ebbe a helyzetbe melyiket választanátok?
(ui.: Ha valakinek esetleg nem derül ki a szövegből, egyszerre (azonos évben) nem tudom mind a kettőt csinálni, maximum az egyiket piszkos anyagiak miatt.)
@19:30
Az élet igazságtalan.
Nekem alig engedték a jogsit megcsinálni, magamnak fizettem 17 évesen, és azóta is egy kezemen meg tudom számolni, hányszor engedtek a szüleim vezetni. Viszont én ki vagyok meredve minden kocsiért, így millió meg egy, sokszor nem teljesen legális úton-módon próbáltam autóhoz jutni. Általában sikerült.
Úgyhogy inkább díjazd a helyzeted. Vagy mondd meg otthon, hogy te nem csinálod, én szívesen kelek helyetted korán, nem kérek sok fizetést. :P
A jogsiért én is megdolgoztam. Autóra meg nem gyűjtök, mert minek?! 400ft-os benzinárért? Ezért is nem nagyon szeretek autózni, nem olcsó, és mint mondtam, én motorozni akarok, így ezért nem dob fel egy autó, főleg nem egy családi autó , ami még megy is ha kell (2.2-es), de akkor is.....
És a motoros jogsi azért is jó, mert ügye akkor tud venni egy 125-ös motort, megtanulja kezelni és majd nyugodtan ülhet rá a nagygépre.
kocsi mindenképp.
amikor 14 voltam mondták szüleim menjek el M-ből, mondtam nem, de ha megvan rá a keret rakjátok félre.16 Évesen(nyáron van a születésnapom, így időbe nem volt gond) menjek el a1-ből, és esetleg lesz még egy mz-m is, nem, és ugyan az mint az M-nél.
Nemrég tettem le a B-t, saját autó nem kell ilyen árak mellett, de mivel van saját pénzem is, meg szüleim is beszálnának, jövő nyáron belevágok a C-be, én 4kerék alá nem adom...
motoroztam is, sufni mz, simson, exc125, de valahogy nem vonzódom a 2 kerékhez
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:52
Most őszintén irigyellek, így kellett volna nekem is tennem.....
a harmadik válaszoló....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!