Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A1 vagy autó? (Kérdésed túl...

A1 vagy autó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy 16 leszek nem sokára. Igazából, akkor már kezdhetném is a 125-ös motorra a jogsit, de ha várnék egy kicsit mehetnék kocsira. Nem tudom megítélni melyik lenne a jobb, mindegyikbe van pozitív-negatív dolog (motor télen nem használható, kocsi többet fogyaszt, min. 17éves koromba vehetnék autót). Persze nem várom, hogy megfejtsétek helyettem, nekem melyik lenne a jó, de ti ebbe a helyzetbe melyiket választanátok?

(ui.: Ha valakinek esetleg nem derül ki a szövegből, egyszerre (azonos évben) nem tudom mind a kettőt csinálni, maximum az egyiket piszkos anyagiak miatt.)

2011. okt. 11. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
és az a bejáródon áll meg a villamos?? meg a busz?? :D
2011. okt. 15. 14:07
 22/24 anonim ***** válasza:
nem, de nem halok bele 5-10 perc gyaloglásba amég kiérek a megállóba
2011. okt. 15. 18:03
 23/24 anonim ***** válasza:

csak lehet valakinek több km a buszmegálló vannak falvak is nemcsak nagyvárosok...

jól elbeszélgetünk..:D:P

2011. okt. 17. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:

:) Hogy megnyugodj kis faluban élek JNSZ megyében 1.5KM a vonatállomás... busz nincs egyáltalán csak a szomszéd városról jön ki és megy vissza most már 2 éve kb egy nap 3x. Mikor még általánosba jártam pár éve akkor meg az iskolához igazodott azaz kijött reggel 7kor meg du. 16kor oszt csókolom.

Aha jól elvagyunk :DDD

2011. okt. 17. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!