A1 vagy autó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod
hosszú. )
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy 16 leszek nem sokára. Igazából, akkor már kezdhetném is a 125-ös motorra a jogsit, de ha várnék egy kicsit mehetnék kocsira. Nem tudom megítélni melyik lenne a jobb, mindegyikbe van pozitív-negatív dolog (motor télen nem használható, kocsi többet fogyaszt, min. 17éves koromba vehetnék autót). Persze nem várom, hogy megfejtsétek helyettem, nekem melyik lenne a jó, de ti ebbe a helyzetbe melyiket választanátok?
(ui.: Ha valakinek esetleg nem derül ki a szövegből, egyszerre (azonos évben) nem tudom mind a kettőt csinálni, maximum az egyiket piszkos anyagiak miatt.)
Autó mindenképp. Praktikusabb, kényelmesebb, és általában a lányoknál is jobban bejön. Ugye buli után könnyebb a csajt beültetni a kocsiba és ... mint motorozgatni vele :P
2011. okt. 12. 11:05
12/24 anonim válasza:
nem értek ezzel a lányos dologgal egyet. ha névtelenül nézzük, akkor pláne. hány embert néznek meg egy suzuki swiftben? vagy egy akármilyen középkategóriás autóban? viszont ha 'csak' egy 125-ös yzf-el mész mondjuk suliba, vagy egy 125ös rs-el.. :)
2011. okt. 12. 12:52
13/24 anonim válasza:
Autó egyértelmű, és B-s jogsival még mindig tudsz robogót vagy valami kis 50-est hajtani.
2011. okt. 12. 13:47
14/24 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:03
Ha a te pénzed volt akkor nagy kár, hogy hagytad rábeszélni magad a kocsira :-( Ha a szíííved a motor felé húzott :D Én nem is engedtem belőle! Hála. De ha B-re rakom le akkor meg alig vezettem volna. Nem sűrűn használjuk a kocsit, csak úgy elmenni vezetni-kocsikázni meg el nem vihetném mert 100% h lebaszna apa. 2007es kocsi 18ezer km-el :D
2011. okt. 12. 15:24
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már régen volt, hogy itt gyk-n egy kérdésemre csupa hasznos választ kaptam. Úgy néz ki mégiscsak megvárom azt a plusz félévet és elkezdem B-re. Nagy a család, lehet nálam is előfordul majd az a helyzet, hogy furikáznom kell. :) De szerintem fogok szeretni vezetni, úgy meg szívesen furikázok.
2011. okt. 12. 16:19
16/24 anonim válasza:
Szerintem kocsi.Gondolj csak bele..ugye tudjuk hogy ami müködik el is romolhat namost -10C fokba ha elromlik alattad a motor mitcsinálsz hirtelen sötétbe ..de ha kocsid van akkor csak beülsz és vársz a segitségre..meg ha eső van meg ha hó van meg a hideg ...a motor is jó dolog meleg nyári nappalokon
2011. okt. 13. 10:22
17/24 anonim válasza:
-10 fokba csak az endurósok meg a krosszosok veretik :D ilyen időben hülye aki az útra kimegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!