Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E39 530i vagy E46 330d?

BMW E39 530i vagy E46 330d?

Figyelt kérdés

Tudom mas karakter a 2...

A szívem szerint az elsot valasztanam mert van egy olyan gondolatom,hogy egy BMW csak benzines lehet..

Illetve a benzines hangja jobban tetszik.

Haveromnak van egy chippelt 20d-je,abba viszont az tetszik,hogy olyan mint egy kis gokart..plusz a nyomatekossága is bejön..

Viszont sok van ebbol a fajtábol,az E39 viszont tekintélyt parancsolobb..

Tudom hatalmas gondban vagyok meg stb..de a trollok kineljenek..

Koszi..

2018. ápr. 2. 21:04
1 2
 11/15 crudy ***** válasza:
13%
Annak hivja fel a figyelmet akinek ez tetszik. Amugy masnak nem, azt nem ertitek, akik ezeket a kerdeseket felteszik, hogy ez nem szubjektiv. Van akinek tetszik, van akinek egyaltalan nem. Van aki megnezina ferrarit, van aki ranez es elszomorodik h hol tart egy egykor jo marka. Tekintely, ugyan egy e39 minden sarkon van.
2018. ápr. 3. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

A #7-es a #8-asra:

Nem kell hogy legyen valakinek ilyen, hogy lássa a piaci körképet, tulajdonlás nélkül is tud véleményt alkotni. Ha pedig neked van az adott típus és nem fogadod el a negatív véleményt, minek kérdezel?

Ismered az e39-et, akkor ismered mindkettőt. Nyilván a típus fórumán is jársz, ott többet tudnak ezekről.

Nekem egy pénzügyi csőd a gép, mert előttem parasztok használták.

Ha most vesz valaki ilyet, annak is az lesz, mert már mind leélt darab, ami pedig nem, az vagy nem eladó, vagy arany áron kínálják!

2018. ápr. 3. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

Tekintelyt parancsolo :D Hol? A lakotelepen a forintos

"Gizivagyokcshoo" nimandok kozott?

2018. ápr. 4. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Hát nekem e46 320i-m van.

m54b20. (150 le) 270e km van az autóban.

Kartergázszűrőn,hűtőradiátoron és ékszíjon kívül semmit sem cseréltem még rajta. Meg van kb 10 ezrenként olajat és szűrőt cserélek.

Valaki itt írt arról, hogy havonta költ 100 ezret a 528i-jére:D Ez ugyanaz az m-es sor6-os blokk, mint az enyém, csak hát nagyobb ccm.

Hát sok szakavatott van itt, de a 6 hengeres m-es motorok sem tartanak örök életig, ez tény. Viszont, ha nem voltak szétnyírva és karbantartottak, akkor képtelenség havi 100 ezret rákölteni, mert nagyon jól bírják a kiképzést. (ezt írta is a kommentelő, hogy rossz gazdája volt)

Figyelj, e46, e39 öreg konstrukciók, ezt én is elismerem, de nézhetnek még ki "dögként", ha igényesen és TÉNYLEG hibátlan állapotban vannak. Egy gyári M pakettes, angyalszemes e39 sötétített ablakokkal, 18as M-es felnikkel azért még ma is szigorú tud lenni.

Persze illúzióromboló, ha egy tescoban vásárolt melegítős értelmiség száll ki belőle, akinek pár éve van jogsija.

Annyiban van igazság, hogy a 16i,18i meg 20d-k általában sztereotíp rozsdás lepukkant példányok és még menni sem mennek + a szétrugott dízelek füstölnek cserébe.

VISZONT

És akárki akármit mond, az e46 330d (204le) azért olyat megy, hogy szem nem marad szárazon. Az itt irogatók 80%-nak nem volt és nem is lehetne ilyen autója, mert nem tudná megfizetni, azt a példányt, ami extrásan jó állapotban van, csak kívánnák maguknak:D...

Csak hát nagy az arcuk, és a kis lelkiismeretüknek jót tesz, hogy gyűlölköznek irigykedve, sminthogy elfogadnák azt a tényt, hogy nem tudnak ilyen autóba ülni:(

(mármint a patika fajtájába)

Egy e46 330i FL (231le) coupé jó állapotban betonszaggató.

Még Németországban is a jó példányok 5 ezer euró körül mennek egészen 12 ezerig kb. Onnantól az e46 M3 alsó használt piaci árát csikarja. Hazánkban a 30i FL utáni verziók akár 3 Millió forintnál kezdődnek, hogy ne is keserítsek el akárkit.

Szóval.. légyszi..

Aki azt mondja ezekre az autókra, hogy telepi "nimandoknak" való, meg ott parancsolnak tekintélyt, azok olyan autókból is szállnak ki a nap végén:)

A sztereotípia a fent említett kívételekre igaz.

Én jövőre újítok egy e60 530i-re, még az M54b30, 231 lovas verzióval. Aki meg azt mondja, hogy egy niemand volnék ezért, mert egy 200 lóerős szépen kinéző 6 hangeres benzines bmw-t vezetek, az úgyis egy valami autónak csúfolt csodagépet hajt. Ugyanis akinek tényleg "komoly" autója volna, (Ami egyébként nem számít, mert ki nem szarja le? ) az nem mondana ilyet a másikra és nem kritizálna ilyen szinten. Ezek az emberek általában a BKV-n ülnek vagy taxiznak egy jót a város körül, ha menni kell valahova. De hát ilyen az élet.

Kedves kérdező!

e46 330d -> Sablon duma, de jó, ha van 300e forint a szervízre.

Prémium autó, prémium árakkal, még ma is az alkatrészekre. Hatalmas nagy nyomaték, viszont van pár meghibásodási lehetőség, nem tudván azt, hogy azok a dolgok mikor lettek cserélve, ugye.

A pillangószelepeket le kell dugóztatni és akkor örökélet vagy veszel 200 ezer forintért szívósort és eladásnál közlöd korrekt módon a vevővel, hogy cserélni kellesz egy bizonyos időn belül megint, vagy letörnek, beszívja a motor a pillangószelepeket és szépen átrendezi ott a dolgokat jó nagy kárt hagyva maga után.

De még ott van ugye a kérdőjeles turbó, adagolók, kettőstömegű lendkerék ha kézis, ugye és stb.

Nem vagyok benne biztos de 120-150 ezer kilométert kibírnak az "új" szívósorok.

Ha az autót Németországban vennéd egyébként jobban járnál, bár ott sem szarnak különbet, de azért átlagban elmondható, hogy jobb példányok vannak ott fényévekkel a piacon.

e39-ből csakis 2002 utánit vennék. Faceliftest A gyerekbetegségek kiköszöbölve lettek.

( GYÁRI ! M pakettel a legeslegszebb, az nagyon jól áll neki , ahogy már írtam)

E39: Nagyobb kasztninak, hogy menjen is minimum a 25i kell. 30i még viszi is a bódét elég jól.

m54-es blokkal nem lesz bajod, ha normálisan bántak vele és ne hallgass azokra, akik ilyeneket terjszetenek, hogy havi 100 ezret költenek rá, mert mentem fejen lövöm magam:D

Tény, hogy vannak, akik lerontják ezt a márkát és sok szétfos_ott példánya mászkál, de azért a játékban lévő jó állapotú, rendben lévő, motorpalettán legnagyobb vagy éppen-hogy a legnagyobb motorral rendelkező példányokat ne nézzük már le!

Köszönöm

2018. szept. 3. 04:49
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
Előző vagyok. Még mielőtt valaki kötekedni M52b20 a blokkom, elírtam véletlen, köszi!
2018. szept. 3. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!