Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 330D kézi vagy BMW...

BMW E46 330D kézi vagy BMW E90 330D kézi de talán egy 330XDis szoba jöhet merthát itt a tél ilyenkor jól jön ha elöl is kapaszkodik vélemény?

Figyelt kérdés

ami érdekel az a típushibák amire külön odakell figyelni +xdriveval előforduló hibák

-szeretnek rozsdásodni?

-fogyasztás? azaz van különbség az E46 és az E90 közt? xdrive az gondolom +0,5l

-elektromos hibák?

azt h szervizbe kell vinni egy +10éves kocsit hagyjuk..

eddigi kocsijaimat sem vittem szervizbe, kivéve mikor vezérlést kellet cserélni azt nem vállalom be

2017. dec. 6. 01:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt mindkettő. Ugyan nem x, de 330 d volt az e46 es 35 d az e92-om.

Fogyasztas nalam 9 liter volt atlagban, de annal tobbet nem tudtam kihozni. En szoktam taposni neki, mindig sietek mindenhova.

Szerviz.. nem tudom milyen autoid voltak idaig, de ezt vinni fogod sokszor szervizbe, ne aggodj.

Akarmilyen dragan veszed, keves kmrel, legjobb allapotut, stb... ezek az autok iszonyu szervizigenyesek. Imadom a bmw-t ne erts felre, de sokba vannak nagyon.

Jo az x drive, de kozel sem olyan jo sajnos mint az audi quatroja.

Szerintem a bmw legyen hatso kerekes es pont. Az elektronika szepen dolgozik benne, konnyu vezetni hoban is.

Ha 2,5 milla koruli osszeged van e46 ot vegyel, ha 4 milla korul akkor e90.

Kapsz olcsobbat is, de hidd el, nem eri meg.

Szeretnek rozsdasodni, foleg a kerek iveknel, ajto alatt.

Ha az elozo tulaj nemreg cserelt szijfeszito tarcsat, vezerlest, szivosort, akkor az jo jel, azt a koltseget meguszod.

Lengescsillapitas korbe is legyen jo, ne kopogjon, fek legyen rajta uj, gumi allapota, markaja legyen premium, az jo jel.

Kmert ne nezz, de az ules ne legyen kiulve, kormany ne legyen kopott, rozsda nulla legyen.

Ha nem vagy ennyire igenyes, mint en, nemzavar ha kopog neha, kicsit ki van ulve stb, akkor a fent emlitett arakbol vegyel el 1-1 millat.

Elektromos hiba nekem soha nem volt, de eves szinten sosem usztam meg 500-700 ezres kiadasok nelkul, soha!

Fogyasztas itt mar annyira mindegy.. sokba van az auto, de nagy elmeny.

2017. dec. 6. 01:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korban már az Xdrive hajtások meg szoktak halni az olajcsere elhanyagolás meg az elhasználódás miatt, tehát nonszensz hogy D vagy XD, hóban a gumin több fog múlni mint azon az 5% hajtáson amit még előre tud rakni a rendszer.

És mint az 1# is leírta azért pénzbeli különbség jelentős a két autó között.

Ezen kívül az E90/60 típushibái: [link]

2017. dec. 6. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Havas, jeges úton szopó a nagy motor. Nehéz az autó eleje így a hátulja nagyon könnyen megy ki, mármint a sima hátsó kerekesnek. Az eleje meg kanyarban megy kifelé az ívről. Szárazon nagyon állat a 6 hengeres még dízelben is, de télire öngól ilyet venni. Fogyasztás +2 liter a négyeshez képest és frusztrálni fog hogy nem nyomhatod neki úgy rendesen. Az oké hogy megy rossz úton is az X, de nem áll meg hamarabb mint X nélkül. A többit szépen leírta már az egyik válaszoló. Rohadt sok pénzt be tudnak nyelni ezek.
2017. dec. 6. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Idáig egy 2000es a4 2.5tdi hajtottam de a mögöttem haladonak jobban tetszett a féklámpám mint a piros lámpa..

javítható volt ugyan de amugyis elsőkerekes automata

szervizt megcsináljuk miis de a szerviz munkadiját énis eltudom költeni másra

kocsi vásárlás után bármint is mondot a tulaj én ugyis szíj, görgő, folyadék cserét csinálok

a km sosem izgatott.. főleg magyarországon ahol a 15éves kocsiban 86ezer van azis nöi tulajtól aki csak hétvégenként használta bevásárlásra mikor a biciklie szervizben volt..

De az E46 amit igazán keresek az E90es meg inkább csak nézelődés merthát tetszik de abbol kifogni 3körül egy jót nem könnyű de a külseje szép fiatalos nem látszik rajta a kor + hosszú utakra mindenképp e90 kéne ültem benne igazán kényelmes

2017. dec. 6. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Látom ragaszkodsz a BMW-hez, de azért én megpróbálnálak rábeszélni, hogy maradj az Audinál, mondjuk egy A4 vagy A6 3.0 TDI-nél, és +1 pont az Audinak amiért 4x4 kell, a quattro hajtás az soha nem döglik be.
2017. dec. 6. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:
igenigen gondolkodtam a 3.0tdi B8on de mikor elöször ültem E90 bmwben.. bár nemtudom a b8as audi azon kevés jármüvek egyike amiből a kombi is szép hanem szebb a szedánnál
2017. dec. 7. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
bocsánat.. Audi B7
2017. dec. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!