2,5-3 millió forintért melyek azok a sportosabb autók, coupék amik szóba jöhetnek?
Ennyi lenne a rá a maximális keret. 10 évesnél nem szeretnék sokkal öregebb autót. Nem 20 évig szeretném használni ,de egy 5-7 évig (amíg a gyerekek miatt valami tágasabb nem kell) igen , napi szinten és remélhetőleg komolyabb probléma nélkül.
Nézegettem német oldalakon, hogy második generációs Audi TT-t vagy éppen E92-es 3as BMW coupét is már lehet kapni ezért a pénzért. Kérdés , hogy mennyire vannak jó állapotban ? Mert az áruk innentől inkább felfelé van...
Még a Chrysler Crossfire -t is nézegettem , az árban valamivel olcsóbb lenne. Viszont a nagy motor fogyasztása miatt kicsit tartok tőle.
Milyen autók vannak még ebben az ár kategóriában,amik megbízhatón működnek? Jó opciók lehetnénk?
Például tetszene a VW Scirocco vagy a Mazda RX8 is, de ezeknél a modelleknél meg a motorok élettartamáról nem olvastam túl jókat...
Szóval nyitott vagyok bármilyen márkára, csak lehetőleg ne essen szét alattam egy év után.
Nekem Scirocco-m van...
3 millió alatt csak az 1.4 TSI (160le) kapod meg, bár szerintem abból is inkább 3-3,2 körül kellene nézelődni.
Nagy részüket érinti az olajpumpa probléma (2012-ig) de ha eddig nem volt vele gond, akkor egy pár 10.000 Ft-os művelettel (a meghajtó hatszögtengely cseréje) megelőzhető minden további probléma.
Azt tudni kell, hogy nem egy Golf, a típusspecifikus alkatrészre kell pár nappal többet várni esetleg. De amúgy nagyon jó autó. Én egy percig nem bántam meg, hogy ilyet vettem
Corolla ts?? Nem kupé, de sportos es meg a gyerek is befér.
Japan megbizhatosag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!