Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van ha berendelnek szigorít...

Mi van ha berendelnek szigorított műszakira?

Figyelt kérdés

KPM vagy NKH vagy nemis tudom milyen vizsgának hívják.

1. Eset: tegyük fel van A2 kategóriám, de a motorom meghaladja a 48 lóerős teljesítményt, berendelik a motort vizsgára, de én mire elviszem addigra visszafolytom akkor mi van? Bele nem nyúlhatnak a motorba. Vagy a gázzal szórakozok hogy ne lehessen tövig behúzni.

2. 50/125 ös motorral járok, berendelnek szintén vizsgára, de én másnap bejelentem hogy ellopták a motort. Ekkor mi van?

3. Kireszelem az alvázszámot minden látható helyen, és a 125-ös motor helyett egy ugyanolyan, 50-eset viszem el nekik vizsgára?

2018. márc. 8. 21:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó kérdésnél úgy értem, hogy mindkét motornál kireszelem:)
2018. márc. 8. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első még csak-csak, hacsak nem foglalják le a motort rögtön. A második már esélytelen, mivel ott biztosítási csalást is rád lehet verni, szóval a rendőrök garantáltan visznek a motoroddal együtt azonnal. A reszelgetésnek se sok értelme, mert azért is meghúznak.

Miért hiszi azt bárki is, hogy az NKH meg a rendőrök hülyék és a Jóskapista meg át tudja verni őket ilyen módszerekkel?

2018. márc. 8. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Rohadtul meg fogod szívni, ha ilyenekkel próbálkozol, az első leírta, hogy a rendőrök nem hülyék, és észreveszik, ha valamit babrálsz, vagy át akarod verni őket
2018. márc. 9. 07:04
 4/5 D. Brasco ***** válasza:

A motorodról a helyszínen jegyzőkőnyv fénykép minden készül...ha nincs szerencséd még le is foglalják,akkor aztan nem tudom mit fogsz reszelni rajta.........nem tudom miert nemzeti sport ez otthon hogy a rendőrt hülyének kell nézni aztan persze ha bukó van akkor rohadt szemét mind amiert eszrevette a turpisságot.

Egyebkent amivel te szorakozni akarsz,talan az elsőt kivéve már mindnek szabadságvesztés a büntetési tétele....biztos nagyon jó móka lenne ilyen hűlyeség miatt nyaralni menni......

2018. márc. 9. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Reszelés a legnagyobb ötlet.
2018. márc. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!