Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hozzáértők! Mi a véleményetek...

Hozzáértők! Mi a véleményetek bmw e39 520d-ről?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok. Választottam egy bmw e39 520d 2001es. Hozzáértők véleményét várom, esetleg akinek ilyen autoja van, tapasztalatait leírhatná.(hibák,szervíztapasztalatok) Napi 50 km-t mennék vele.

Előre is köszönöm !!! :)

2018. márc. 5. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%

40 éve vezetek, kérdező és ezalatt megfordult pár vas az ülepem alatt. De a mai napig úgy veszek autót, hogy elmegyek egy jól szituált szerelőhöz, megmondom neki, hogy figyelj pajti, úgyis hozzád fogom hordani a kocsit, gyere el velem, légy oly kedves, és nézd át. Nem kérem ingyen.

Azt meg, hogy első autónak mindjárt bömöst akarsz, hát, hadd ne véleményezzem!

2018. márc. 6. 14:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy látom, nem sokan tudnak olvasni. Véleményt kértem a típusról, hozzáértők véleményét, valamint a ilyen tipusú autó tulajdonosának a tapasztalatait. Egy szóval nem írtam, hogy első autó lenne. Ismétlem.. nem arra lennék kíváncsi, hogy milyen jó/rossz az ízlésem, hanem, a típussal kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Aki nem ért hozzá, az ne is írjon, élje ki magát másik kérdés alatt. Köszönöm szépen :)
2018. márc. 6. 17:54
 13/18 D. Brasco ***** válasza:
0%
Irtuk mar hogy 2 lavór fos ez a gép...mire vagy még ezek után kivancsi?
2018. márc. 6. 21:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Kedves D.Brasco, akkor te milyen autót ajánlanál ? Milyen autód van/volt, ami bejött és szereted ?
2018. márc. 7. 17:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Csak ha valaki később olvasná ... több mint egy éve megvan a kocsi és a kötelezőkön és saját extrákon kívül nem kellett rá költeni :) Ilyen is van ;)

Tanulság, a negatív emberekre nem szabad hallgatni, vedd meg !! :D

2019. jún. 27. 12:10
 16/18 anonim válasza:
Általában azok szarozzák, akiknek nincs:D nekem 5 éve van 20d-m (e46) és meglepően keveset kellett költenem rá és már 450ezer km van benne. Én is inkább a csinosítására költök, mint a javítására, tekintve, hogy nem sokat kellett javítani
2020. márc. 26. 12:15
 17/18 anonim válasza:
Gart az autóhoz. De az fix hogy a legrosszabb helyen tetted fel a kérdést. Legközelebb a bmw-s csoportokban érdeklődj, ott kaphatsz is normális választ, ide nagyrészt hülyegyerekek járnak köpködni.
2021. jan. 11. 17:31
 18/18 anonim válasza:
Figyelj nekem "szar" tdsem van 4 éve, azzal is boldogulok :D
2022. márc. 26. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!