Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó miért ennyi?...

Ez az autó miért ennyi? Hozzáértők, ti mit láttok rajta?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek ne fikázzátok, hogy ennyi pénzem van, ennyi van és kész.

Első kocsi lesz, friss jogsi.

Kicsi legyen, nem egy nagy dög 2000-es motorral és kombi...

Nem számít, hogy 3 ajtós, egyedül használnám.

Látom a repedést az elején és hogy rozsdás (?) az ajtaja. Vagyis van vmi az ajtaján.

De még ilyen esztétikai hibákkal is olcsónak gondolom.

2001-es.

Ennél drágábban hirdetnek 1992-1997 közötti kocsikat általában.

Az a fura, hogy írja, hogy hölgy tulajdonostól... de közben M-es rendszáma van. Most hozták be? Akkor meg honnan tudják, ha valaki ezzel foglalkozik, hogy külföldről hoz be kocsikat, akkor nem egyenként járja végig kint az eladó kocsikat, nem fogja tudni, hogy ezt vagy azt nőtől vette.

Vagy ez csak kamu, nem kell vele foglalkozni?

Normális válaszokat várok, nem trollkodást. Örülök, ha másnak 5x ennyije van első kocsira, nekem sajnos kb ez az árkategória marad, ennyit engedhetek meg magamnak.

2017. okt. 21. 17:42
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Megkerestem jófogáson is, mintha itt nagyobb lenne a kép.

[link]

az bizony rozsda.

mitől tud ilyen módon rozsdásodni?

Ez már probléma műszakin, ugye?

bár van még rajta műszaki bőven.

Ha egyébként rendben lenne, akkor ezeket a rozsdafoltokat festeni mennyibe kerülne, vagy bontóban ajtót mennyiért szoktak adni?

2017. okt. 21. 17:47
 2/23 anonim ***** válasza:
Ezer sebből vérzik, már a képek alapján is. Rohad mindenhol, össze-vissza állnak rajta az elemek, repedtek a lökhárítók és akkor még milyen lehet a motor meg a többi. Nem akarsz te ilyen szívást magadnak!
2017. okt. 21. 17:49
 3/23 A kérdező kommentje:

az össze-vissza állnak rajta az elemek mit takar?

mégis mitől rozsdásolhat így, ilyen sok helyen?

még sokkal régebbi kocsikon sem szoktam ilyesmit látni az ajtókon.

amúgy köszi!

2017. okt. 21. 17:51
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez szerintem se ér ennyit se. Borzasztó rossz állapotban van , csak ha igy megnézzük.
2017. okt. 21. 17:55
 5/23 anonim ***** válasza:

"az össze-vissza állnak rajta az elemek mit takar? "

Azt, hogy a hölgy akié volt, nem tud vezetni :)

Azok a rozsdásodások, már inkább rohadások. Első ránézésre is több százezer forintba kerülne helyreállítani.

2017. okt. 21. 18:00
 6/23 A kérdező kommentje:

ezt értem, de azt hittem, leírod, hogy melyik képen melyik elem áll rosszul, hadd tanuljak belőle. :)

mondjuk nem az a célom, hogy 10 évig járjak vele, hanem pl az első 1-2 évben vmi olcsó kocsival szerezzek rutint. nyilván nem akarok egy vagyont rákölteni, de ennyi pénzért túl sok lehetőségem nincs.

2017. okt. 21. 18:05
 7/23 anonim ***** válasza:

Képeket nézve, meg a környezetet, meg látván hogy kereskedő árulja, biztos hogy ők hozták be külföldről, okosba lepapírozták, és megpróbálják eladni.

Lehet van olyan állapotba motorilag, meg műszakilag hogy lehet használhatod éveken át, de az is lehet hogy használod 1-2 évig és leadod roncstelepen.

Az is lehet hogy csak a kasznija van ilyen pocsék állapotban és lehet éveket kihúzol vele ha vigyázol rá.

Első autónak, helybeli használatra jó. De ahhoz hogy igazán meggyőződj arról hogy jó legyen érdemes vinned magaddal egy hozzáértőt aki alaposan átnézi neked, meg ahhoz nem ártana hallani a motor hangját, figyelni mennyire melegedik fel, figyelni mennyire megy, nincsenek-e furcsa nem odaillő zajok amik a motortérből jönnek.

Persze a kereskedő arra vállal garanciát amit láttok az autón élőbe, rejtett hibákra nem ad garanciát és az bármikor előjöhet.

Az is lehet hogy 2-3 hónapig semmi gondod nem lesz vele, utána egyszer csak cserben hagy a gép és ugyanennyibe kerülhet a javítása is akár.

Ha annyira ezt akarod alaposan nézesd át, és ha bármi gyanús van, de próbálják rád tukmálni akkor hagyd ott.

2017. okt. 21. 18:09
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzből találhatsz egyben lévő Swiftet.
2017. okt. 21. 18:10
 9/23 A kérdező kommentje:

Mindenképpen vinnék magammal valakit, aki ért hozzá.

Bár ez elég nehéz, mert akit eddig kérdeztem, mind húzta a száját, hogy nem szívesen. Mert ha később vmi probléma lesz, akkor félnek, hogy számon kérhetem rajtuk, miért nem szóltak.

Még egy rokonom is ezt mondta, hogy bocsi, de nem... mert annyira nem ért hozzá. Saját magának megveszi, mert az övé a felelősség, de másnak nem teszi.

Szerintem is ők hozták be, talán a külsérelmi nyomok abból adódhatnak, hogy kint volt tartva, bár továbra is furcsa nekem ez a rozsdás ajtó. De ha pl Angliában verte a jég vagy iylesmi... nem tudom.

Úgy láttam, a tanksapkánál is rozsdás alul. Mi a francot lehet egy kocsival csinálni, amitől így néz ki?

2017. okt. 21. 18:14
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
2017. okt. 21. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!