Hozzáértők tudnátok tanácsot adni? BMW E46 coupe 330d vagy 320i? Légyszives haggyatok az olyan hozzászólással h a BMW nem autó. Aki egyszer azt vesz mindig azt fog. Ha lehet érveket ellenérveket.
Szerintem nem akarsz te dízelt! Külföldről min 400.000km futással tudsz venni és akkor még mindkét kezedet összerakhatod!
A benzinessel is adódhatnak bajok(pillangó szelepek).
AZ E46 egyébként nagyon hajlamos a rozsdára, első sorban erre figyelnék.
Egyébként ha BMW akkor sor6 egyértelmű vagy V6!
Nem is értem a 316i-s versenyzőket, hogy mire feszítenek, mint pók a lucernásban az egy nagy nulla, semmivel sem jobb egy másik 1.6-nál bármelyik márkából, sőt! Tudom ez egy kicsit off volt :)
Én nem a BMWről akarlak lebeszélni, de az badarság, hogy akinek volt, az csak azt fog venni. De vannak márkahűek, akik a Toyotához hűek, vagy a Fiatokhoz és van olyan aki a BMWhez.
A németországi vásárlásról is megvan a véleményem, mert Magyarországon is vannak nagyon jó használtautók, csak nem az olcsók között kell keresgélni. Én érdekes módon bármilyet képes vagyok találni. De hát ahogy egy ismerősöm mondta, németországból még a kaki is finomabb. Inkább Honnaldiából, bagy Olaszországból vegyél autót, a németekkel már én is megjártam párszor.
A választásod érdekes, mert a 330d és a 320i nem egy ligában játszik. A 320i-vel kevés gondod lesz, ellenben a 330d-vel. De a 330d meg erősebb lesz.
Rosszul írtam, véletlenül a Németországot kis betűvel és a Hollandiát is. Most javítanám.
Azt fűzném még hozzá, hogy nem hajlamos a rozsdásodásra az E46. Azok rozsdásodnak nagyon, amelyikek sérülve voltak, vagy folyamatosan használva voltak a kemény teleken is, mert a sós víz nagyon felgyorsítja a karosszéria öregedését és sokkal hamarabb elkezdődik a rozsdásodás, mint kellene.
Köszi a válaszokat!:)
Első:
- ennyi pénzért azért mind a kettőböl van 200.000 alatti km-es...bőven.
- amit a 16-osokról írtál teljesen egyet értek veled
Második:
- Nem egy liga? Meg erősebb? 30 Le van köztük az egyik 125Kw a masik 150....és sztem pont h egy liga azert gondolkodok ezeken...de azért a rozsdára figyelni fogok köszi
Utolsó:
-e46 nincs 28 as motorral...a 25ösön igazából nem gondolkodtam de ha már nagy benzines akkor 30 as de ekkorát azért nem szeretnék...
Az E46 coupét 99-től 2005-ig gyártották.
Biztos rengeteg 3.0 dízel futkos belőle 200e km alatt.. (remélem érzed az iróniát).
A 3.0 dízel motorok reális futásteljesítménye németországban évi 30-60e km közötti.
A mi 530D-nkben 3,5 éves korában 240e km volt.
Amit te találsz 10,000 eur-ért abban 5 éve volt 200,000 km...
e46 coupe-t 3.0 es dizel motorral csak 2003 tol...egy ötöst egy igazi utazó autót hasonlitasz egy kis coupehoz...(remélem érzed az iróniát)
Ugyan már 5 éve ...mobile.de
Köszi a tartalmas választ
e46 coupe-t 3.0 es dizel motorral csak 2003 tol...egy ötöst egy igazi utazó autót hasonlitasz egy kis coupehoz...(remélem érzed az iróniát)
Ugyan már 5 éve ...mobile.de
A kérdésre válaszolj köszi
Oké, élj ebben a hitben.
Csak ne lepődj majd meg, mikor az első német magánszemély tulajdonosként hirdetett autók egytől egyig egy török nepper udvarán állnak majd, szépen peckesen 187e km-re tekerve. Majd akkor is nyugtasd magad azzal, hogy egy nagy motoros dízel kupét csak 15e km-t használnak évente...
Keress benzinest, ott talán még van esélyed ezt az álmot kergetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!