Ez az autó miért ennyi? Hozzáértők, ti mit láttok rajta?
Kérlek ne fikázzátok, hogy ennyi pénzem van, ennyi van és kész.
Első kocsi lesz, friss jogsi.
Kicsi legyen, nem egy nagy dög 2000-es motorral és kombi...
Nem számít, hogy 3 ajtós, egyedül használnám.
Látom a repedést az elején és hogy rozsdás (?) az ajtaja. Vagyis van vmi az ajtaján.
De még ilyen esztétikai hibákkal is olcsónak gondolom.
2001-es.
Ennél drágábban hirdetnek 1992-1997 közötti kocsikat általában.
Az a fura, hogy írja, hogy hölgy tulajdonostól... de közben M-es rendszáma van. Most hozták be? Akkor meg honnan tudják, ha valaki ezzel foglalkozik, hogy külföldről hoz be kocsikat, akkor nem egyenként járja végig kint az eladó kocsikat, nem fogja tudni, hogy ezt vagy azt nőtől vette.
Vagy ez csak kamu, nem kell vele foglalkozni?
Normális válaszokat várok, nem trollkodást. Örülök, ha másnak 5x ennyije van első kocsira, nekem sajnos kb ez az árkategória marad, ennyit engedhetek meg magamnak.
Nem vagyok ellene egy Swiftnek sem, sőt azokat is meg szoktam nézni.
De basszus, ilyen évjáratot 400-500 körül akarnak adni.
Ennyiért tudod, milyet adnak? Amit írtam, 93-ast, 95-öst.
Semmiképpen sem szeretnék ennyire régit, lehet jó állapotban van a korához képest, de a műanyagok akkor is rohadnak és nagyon könnyen törnek egy 20+ éves kocsin, a fém részek akkor is korrodálódnak, ha vigyáztak rá.
Persze tudom, hogy egy 17 éves kocsin is rohadnak már a dolgok, de akkor is inkább veszek 2000 körülit, mint egy 95-öst.
Csodák nincsenek, már az jelzés értékű, hogy kereskedőnél 240ezerért van kiírva egy Ford Ka.
Ne akarj pénz nélkül az átlagnál olcsóbb autót, mert azokat nem ok nélkül adnák olcsóbban.
Az autót nem csak megvenni kell, hanem fenntartani is, 200ezer körüli összegért barátkozz a Swifttel.
Nincs ezzel semmi gond, nagyon jó kis autó a Ford Ka, szerintem 2 embernek jobb is sokkal, mint a Swift.
DE. Ez amit linkeltél, ez szar. A bal oldala nagyon csúnyán néz ki, horpadt, rozsdás, minden baja van, le sincs fényképezve rendesen az az oldal. Így nem szabad megvenni.
A bal első sárvédőnél a műanyag elem eláll és a fényszóró fölső részénél sem stimmel a hézag. A tanknyílás körül javították a fényezést, ennek ellenére már jól láthatóan rohad, a hátsó sárvédő alja szintén. A jobb hátsó műanyag elem szintén eláll a sárvédőívtől és ez a sárvédő is már az enyészeté.
Ez kapásból jobban néz ki és olcsóbb is:
Ez meg pláne és csak egy kicsit drágább:
Köszönöm mindent! :)
Nem a Ka a lényeg, csak ez meglepett, hogy ilyen olcsó.
A 150 ezresnek még 1,5 hónapig van műszakija, friss jogsival én nem szeretnék ezzel bajlódni, tényleg jól néz ki, de lehet arra is költei kell, h átmenjen.
A másik sem drága, köszi a keresést!
Igazából én Hajdú-Biharban vagyok, nem tudok egy kocsiért felmenni Pestre vagy máshová.
MIvel nincs jelenleg kocsim, és nincs is senkim, aki segítene, de ha találok is vkit, az nem fog velem kirándulgatni több száz km-t, saját kocsiját felajánlva.
Elsősorban 206-ost vagy Fabia-t szeretnék, ezek tetszenek, megyére szoktam szűrni a hirdetéseket. Nyáron még volt is 206-es ennyiért, mondjuk lehet annak is volt baja, de mostanában egyiket sem találok. Árat is be szoktam állítani. Nyáron meg még nem akartam megvenni, hogy itt álljon hónapokig, amíg meg sincs a jogsim.
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!