Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak a Simsonommal?...

Mit csináljak a Simsonommal? Hozzáértők válaszát várom!

Figyelt kérdés

Van egy s50-esem és van vele pár probléma.

#1. Nehezen indul. Szikra általában van, de beköpi. Karbi tisztításon már vagy 1000x átestem, de semmi. Gyújtás jól be van állítva. Kondenzátor és a gyújtótekercs a nyár elején ki lett cserélve. NGK B8HS gyertya van benne, de próbáltam régi Isolator-ral is.

#2. Ha beindul, megyek vele pár kört az udvaron(nincs rajta papír), és egy idő után nem pörög fel, hanem mintha alapjáraton pöfékelne.

#3. Ez nem rég jelentkezett, hogy amikor 1-esbe rakom és engedem ki a kuplongot, folyton fulladna le, olyan, mintha 3.-ban lenne.

#4. Ez a probléma is új. Amikor beindítottam, akkor le akar hörögni, pedig egyenletesen húzom a gázt. Szimeringeket cseréltük kb. másfél éve, de azóta nagyon keveset mentem vele.

2017. aug. 19. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Több oka lehet, pl kicsi a kompresszió, fel kell fúrni, ha trafós, akkor rossz,gyenge, televan a kipufogó, nem tud kipufogni és visszaköpi a koszt, nem tud felpörögni. Lehet még, hogy túl sok olaj van a keverékbe, és a levegő beállítása rossz.
2017. aug. 19. 12:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Kipfugó tiszta. Azt tavaly kiégettük, azóta roppant keveset ment, kb 20 km-t. Nem hiszem, hogy kicsi a kompresszió, mert normális erővel lehet a berugókart lenyomni.
2017. aug. 19. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szimering is kieshetett, az csinál ilyent.
2017. aug. 19. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy szimering? Gondolkodtam, hogy veszek rá egy új karbit, de akkor ez felejtős.
2017. aug. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!