Vezetni tanul a fiam, de nem megy neki. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak én 30 vagyok.
Én is eléggé figyelemzavaros, és mivel tudtam magamról mindig is, hogy nem tudok több dologra koncentrálni, nem is erőltettem soha a vezetés.
Nos viszont főleg szülői nyomásra meg mert "egy férfinak tudnia kell vezetni". (apám cégénél vagyok, és jogsival még biztosabb lennem a helyem) elkezdtem.
8 órán vagyunk túl, messze a legbénább vagyok, ha így haladunk, akkor még sokáig nem megyünk forgalomba. az oktatóm elég türelmes, de nem tudom, elveszít-e a türelmét a későbbiekben.
mivel néha túlzottan is udvarias, megkérdeztem tőle múltkor, h ugyan mondja már meg őszintén, h hogy haladunk, vagy van-e értelme. Azt mondta, h "nagyon értelmes vagy, de látszik, h semmi érzéked a gyakorlatilag dolgokhoz".
az én esetemben az oktatóval nincs eddig semmi gond, szóval megmondta neki, h sztem 10-15. óra után beszéljük meg h van értelme tovább csinálni, mert noha azt mondta, h neki ez munkája, szívesen magyaráz sokat, rengeteg pénz és ha vki teljesen antitalentum, tényleg semmi értelme.
Szóval még kéne sztem beszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!