Valakinek volt már hasonló problémája? (bocsi a kategóriáért de hátha. )
Szombaton buliban voltunk és valamit csinálhattam a lábammal..mert a vádlim azóta fáj .. (reggel nem birtam kikelni az ágyból..) nem emlékszek mi volt mert khm.. jó volt az a buli..xd
2éve volt részleges szalag szakadásom azóta szokott fájdogálni néha de ennyire nem hogy alig birok járni..
Holnap megyek dokihoz..
Mi lehet vele..?
Mit csinálhatnak/csinálhatok vele?
Ha ennyire egysejtű szintjére képes voltál magadat leinni, tehát ahhoz elég nagyfiú voltál, akkor most ne picsogj, ha orvoshoz kell menni.
Most komolyan, szerinted innen ki tudja hány kilométerre tőled akárki is tud érdemben válaszolni erre a kérdésre? Szerinted kik ülnek itt a monitorok előtt, távgyógyászok?
Okos gyerek vagy, mondhatom :D
Lány vagyok..XD
nem nyavajgok csak mégis érdekel mert hétvégén meg jövő héten fellépésem lesz..:D
Részemről a kérdés még mindig változatlan:
Ha te sem tudod, mi történt veled, akkor MI mégis honnan tudnánk?
Nem veszed észre, mennyire értelmetlen a kérdés?
Az orvos is nagyon meg fog dicsérni, amikor megkérdezi, hogy mi történt a lábaddal, te meg majd mondod, hogy "jaaa nem tudom, be voltam b*szva mint az albán szamár"
De mégiscsak ha tudom hol fáj az már egy jó kiindulási pont.. :D
Amúgy ezen kajak elgondolkoztam hogy fogom közölni a dokival..:D
Annyira nem voltam oda.. csak nem emlékszem.xddd
amúgymeg miértne szórakozhatnák basszus.. ?! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!