Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek van kis...

Kamaszok, nektek van kis jegyzetfüzetetek, noteszetek, vagy hasonló, mit írtok bele?

Figyelt kérdés

Szülinapomra a nővéremtől kaptam egy nagyon szép és picike noteszt. Ő arra gondolt, hogy írjam bele a történeteimet, ilyesmi (mert szeretek írni), de ilyen kis füzetkébe nem szeretek írni hosszabb dolgokat, és most ötletem sincs mire használhatnám.

Ahhoz, hogy csak hülyeségeket firkantsak bele, túl szép.

Szerintetek mit kezdhetnék vele?

16L :)

2013. ápr. 9. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kis naplót csinálnék belőle, pl: 2013.04.09. Suli, matekdoga, fagyi Zsófival. Szóval pár szóban leírni milyen lényegesebb dolog történt egy nap. :)
2013. ápr. 9. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bontsd a lapokat napokra és írd bele a teendőidet,mint egy határidőnaplóba.

Így nem felejtesz el semmit és még a füzetet is jóra használod :)

2013. ápr. 9. 18:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket! :)

Jöhetnek még, mert most találtam meg egy régi noteszemet is, ami teljesen üres.. :D :)

2013. ápr. 9. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem van és az időbeosztásomat írom bele mindig előretervezve. Persze nem ragaszkodom hozzá görcsösen, ha jön valami spontán dolog akkor átszervezem, de szeretem előre megtervezni a délutánomat, mert így biztos jut idő mindenre amit megszeretnék csinálni, és nem az van, hogy csakúgy elúszik mellettem az idő :).
2013. ápr. 9. 18:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. ápr. 9. 19:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Határidőnaplóm van, suliba is hordom. Bár pontosan határidőnaplónak azért nem mondanám, mert csak napokra bontva leírom, hogy mit kell tanulni, és, hogy hova megyek aznap, esetleg, hogy kivel. Néhány szülinapot is beleírtam, meg ilyeneket.

Az első pár oldalon meg leírtam az két órarendemet, a csengetést, oda jegyzem a jegyeimet, és az igazolatlan óráim számát. Kb ennyi.

16L

2013. ápr. 9. 20:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. ápr. 9. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:

mi a házi, tennivalók, vagy amit nem akarsz elfelejteni

naplót én nem irok már offline

arra ott a blog

2013. ápr. 10. 04:02
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
ez olyan napló, amibe beleírod az ember nevét és meghal? mert akkor az nagyon értékes napló és csak óvatosan használjad.
2013. ápr. 10. 09:08
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem a Death Note :P

Köszi az ötleteket! :)

2013. ápr. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!