Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek van kis...

Kamaszok, nektek van kis jegyzetfüzetetek, noteszetek, vagy hasonló, mit írtok bele?

Figyelt kérdés

Szülinapomra a nővéremtől kaptam egy nagyon szép és picike noteszt. Ő arra gondolt, hogy írjam bele a történeteimet, ilyesmi (mert szeretek írni), de ilyen kis füzetkébe nem szeretek írni hosszabb dolgokat, és most ötletem sincs mire használhatnám.

Ahhoz, hogy csak hülyeségeket firkantsak bele, túl szép.

Szerintetek mit kezdhetnék vele?

16L :)

2013. ápr. 9. 18:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy naplót én a gépembe írom word-be. :)
2013. ápr. 10. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneket leckefüzetnek használom, jól jön, ha pl. otthon hagytál egy füzetet, van mibe írni. :)
2013. ápr. 11. 16:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. ápr. 11. 19:59
 14/14 anonim válasza:
100%
Ha kiderülne, hogy mégis a Death Note, azonnal postázd nekem, mert a sajátomat elhagytam. ˇˇ Amúgy nekem is van ilyen kis füzetkém, én általában a rövidebb történeteimet írom bele.:) (Imááádok írni!)
2013. máj. 19. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!