Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 2 millióért? Csak rosszat...

BMW 2 millióért? Csak rosszat lehet találni?

Figyelt kérdés

Nézegettem én sok BMW-t, az e36 nem tetszik, az újabbakból meg mindenhol azt olvasni hogy csak lelakott / széthajtott darabokat lehet találni.

Viszont mi van az 1-es BMW-vel? Egy 118D a 2 ezres, 163 lóerős motorjával menne rendesen azért nem? Kinézetre is jobban tetszenek ezek a bömbölők, és nem néznek benne 'racerboy'nak. 2005-2006 körüli évjárat.

400 ezres fizetésből fenn lehet korrektül tartani?

(nincs semmilyen hitelem, nem albérletben élek)

Ha nem jó ez a bömi, akkor milyet ajánlotok? Nem muszály BMW legyen, de valamelyik prémium márka jó lenne. 2,5 millióig felkúszhat. 2005-nél ne legyen nagyon régebbi.

2018. febr. 21. 18:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem is akarok újat. És igen, prémiumot akarok, szerintem havi 400 nem a 'csóró' kategória Magyarországon.

De biztosan te milliókat keresel havonta.

2018. febr. 23. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem keresek millikat. Új swiftre futja. Szerintem akinek egy új swiftre futja az nem jómódú. Csórónak érzem magam. A szememben ott kezdődik a jómódú hogy tud vásárolni a fővárosban jó helyen egy 100+ négyzetméteres lakást. Berendezni 10 misiért. Áll a garázsáűban egy újonnan vásárolt középkategúriás autó. Aki egy föld hold távolságot oda vissza megájárt tinédzser korú prémium dieselre csorgata a nyálát. Az szerintem egyrészről csóró másrészről komoly mentális problémái vannak.
2018. febr. 23. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:

Mentalitási problémák?

Azért mert szeretnék egy autót ami erős, hátul hajt és néz is ki valahogy?

Bocs hogy nem mindenki vágyik 60 lóerős szuzukira...

2018. márc. 6. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Arról senki nem beszél, hogy milyen okádék motorokat tettek ezekbe az 1-es BMW-kbe? A 4 hengeres dizeleit felejtsd el a BMWnek, sokkal többet rá fogsz locsolni, amikor elszakad a lánc vagy tönkremegy a részecskeszűrő, turbóról meg porlasztóról meg még nem is beszéltem. Most 1.6-ot hajtasz ami 9 liter felett eszik, akkor gondolom városban járhatsz vele sokat, a legnagyobb ostobaság a világon városba dizel autót venni, ezt jobb ha tudod. Dizelt akkor érdemes venni ha évente 25-30 ezer km-ert mész, városon kivül hosszú távokon!

Plusz egy dizelnek sose lesz olyan vezetési élménye mint egy benzinesnek, ha a bajor sor6-okról van szó akkor meg főleg!

Ha annyira kell a BMW életérzés akkor ne egy 120D-vel égesd magad, vegyél egy 330Ci E46-ot, azoknak egyébként is már csak felfele fog menni az értéke (természetesen ami szép megtartott gyári állapotú) és ez áll a legközelebb az E46 M3-hoz! Ebből a fizuból simán veszel egyet, én tuti azt vennék a helyedben.

2018. márc. 6. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem. Van 2 millád, keresel havonta 4 kilót, ahogy írod, nincs hiteled stb.

A francnak nem gyűjtöd össze az árát és veszel egy rendes autót?

Nem BMW, BMW, BMW. Mi a francot tud egy ilyen 2005 - 2006 - os rom, hogy ennyire szeretik őket?

2018. márc. 6. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha 400 ezret keresek havonta, az nagyon jó fizetés. Okos, ha csak kétmilliós autót veszel és ha otthon laksz, nincs más kiadásod, bőven futja majd a dízel BMW költségeire.Ha azért szeretnél majd kezdeni valamit az életeddel, nem ártana félre tenni későbbre is. Ha olyan fix a jól fizető munkád, akár hitelre is vehetnél egy újabbat. De azt kell mondjam, ha fiatal vagy, megértem, hogy aszkarizni akarsz, sokan vannak vele így. Azt azért tudni kell, hogy ez a BMW nem olyan menő, BMW.s körökben lenézik. Minőségre is elmarad a 3-astól. Nyűgje akad bőven és ennyiért nem nagyon találsz keveset futottat. Ha meg használni is akarod, lesz egy nehezen eladható autód, amire legalább sokat költöttél.

De ki fogod tudni fizetni a fenntartását, az biztos.

2018. márc. 6. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
BMW-be tankolni kell, ami keveset eszik, az a jelen kívül nem BMW :)
2018. márc. 7. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!