BMW 2 millióért? Csak rosszat lehet találni?
Nézegettem én sok BMW-t, az e36 nem tetszik, az újabbakból meg mindenhol azt olvasni hogy csak lelakott / széthajtott darabokat lehet találni.
Viszont mi van az 1-es BMW-vel? Egy 118D a 2 ezres, 163 lóerős motorjával menne rendesen azért nem? Kinézetre is jobban tetszenek ezek a bömbölők, és nem néznek benne 'racerboy'nak. 2005-2006 körüli évjárat.
400 ezres fizetésből fenn lehet korrektül tartani?
(nincs semmilyen hitelem, nem albérletben élek)
Ha nem jó ez a bömi, akkor milyet ajánlotok? Nem muszály BMW legyen, de valamelyik prémium márka jó lenne. 2,5 millióig felkúszhat. 2005-nél ne legyen nagyon régebbi.
Nem is akarok újat. És igen, prémiumot akarok, szerintem havi 400 nem a 'csóró' kategória Magyarországon.
De biztosan te milliókat keresel havonta.
Mentalitási problémák?
Azért mert szeretnék egy autót ami erős, hátul hajt és néz is ki valahogy?
Bocs hogy nem mindenki vágyik 60 lóerős szuzukira...
Arról senki nem beszél, hogy milyen okádék motorokat tettek ezekbe az 1-es BMW-kbe? A 4 hengeres dizeleit felejtsd el a BMWnek, sokkal többet rá fogsz locsolni, amikor elszakad a lánc vagy tönkremegy a részecskeszűrő, turbóról meg porlasztóról meg még nem is beszéltem. Most 1.6-ot hajtasz ami 9 liter felett eszik, akkor gondolom városban járhatsz vele sokat, a legnagyobb ostobaság a világon városba dizel autót venni, ezt jobb ha tudod. Dizelt akkor érdemes venni ha évente 25-30 ezer km-ert mész, városon kivül hosszú távokon!
Plusz egy dizelnek sose lesz olyan vezetési élménye mint egy benzinesnek, ha a bajor sor6-okról van szó akkor meg főleg!
Ha annyira kell a BMW életérzés akkor ne egy 120D-vel égesd magad, vegyél egy 330Ci E46-ot, azoknak egyébként is már csak felfele fog menni az értéke (természetesen ami szép megtartott gyári állapotú) és ez áll a legközelebb az E46 M3-hoz! Ebből a fizuból simán veszel egyet, én tuti azt vennék a helyedben.
Én ezt nem értem. Van 2 millád, keresel havonta 4 kilót, ahogy írod, nincs hiteled stb.
A francnak nem gyűjtöd össze az árát és veszel egy rendes autót?
Nem BMW, BMW, BMW. Mi a francot tud egy ilyen 2005 - 2006 - os rom, hogy ennyire szeretik őket?
Ha 400 ezret keresek havonta, az nagyon jó fizetés. Okos, ha csak kétmilliós autót veszel és ha otthon laksz, nincs más kiadásod, bőven futja majd a dízel BMW költségeire.Ha azért szeretnél majd kezdeni valamit az életeddel, nem ártana félre tenni későbbre is. Ha olyan fix a jól fizető munkád, akár hitelre is vehetnél egy újabbat. De azt kell mondjam, ha fiatal vagy, megértem, hogy aszkarizni akarsz, sokan vannak vele így. Azt azért tudni kell, hogy ez a BMW nem olyan menő, BMW.s körökben lenézik. Minőségre is elmarad a 3-astól. Nyűgje akad bőven és ennyiért nem nagyon találsz keveset futottat. Ha meg használni is akarod, lesz egy nehezen eladható autód, amire legalább sokat költöttél.
De ki fogod tudni fizetni a fenntartását, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!