Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-t 25 millióért melyiket...

BMW-t 25 millióért melyiket éri meg újonnan megvenni?

Figyelt kérdés
Örökségből szeretnék venni, mert ebből irodák takarítási fizetésemből sosem jönne össze egy újra. Főnökeim is had nézzenek.

2018. febr. 11. 08:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj meg nem irigységből írom. De szerintem egy autó sem éri meg hogy 25 milliót kiperkálj érte. Gondolj bele kihozod a szalonból és rögtön már csak húszat ér. Nem éri meg csak azért hogy a főnökeid nézzenek. Ne ezért vegyél autót. Azt írod irodákat takarítasz. Akkor nem lenne jobb lakást venni azt kiadni és rendszeres jövedelmed lenne belőle?
2018. febr. 11. 08:58
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Kamu kérdés.

Vegyél 250 000 db matchboxot!

2018. febr. 11. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Inkább vegyél házat vagy fektesd be vállalkozásba vagy ingatlanozz. Nem éri meg mert azt a BMWt fel is kell tartani meg hát mint takarító egyenlőre nincs szép jövő előtted nem lenne jobb a 25 millió arra hogy egy szép életét tudj adni magadnak meg a jövendőbeli családodnak.
2018. febr. 11. 09:04
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
loool. mindenfelekepp egy oroksegbol bmwt vegyel lehetoleg 25 millioert felvagasbol. istenem, es ilyenek szabadlabon vannak...
2018. febr. 11. 09:05
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Aztán tankolni miből fogod-e?
2018. febr. 11. 09:42
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
komolytalan kérdés
2018. febr. 11. 09:44
 7/16 anonim válasza:
70%
Remélem csak viccelsz. De ha nem, vegyél 2-3 millióért egy használt Vw-t, az is meglepően jó lesz.
2018. febr. 11. 10:37
 8/16 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj, én nagyon autómániás vagyok, élek-halok az autókért. Jelenleg 5 autó áll az udvaromon, de az 5 összesen nem ér vagy 10 millát, inkább kevesebbet. 1 autóért soha nem adnék ki 25 millát, ha az a 25 milla életem nagy szerencséjével jött volna össze. Ehhez kell állandó nagy jövedelem. Meg amúgy is, most mondjuk megveszel egy 530-as BMW-t új BMW-t, ami szinte pont úgy néz ki, mint az F10-es, amit katyóra hordanak be az országba használtan, 4 milláért. Ez kell neked, hogy kiadj egy új BMW-ért nehezen összejött 25 millát, amiről mások azt fogják hinni, hogy Németből vetted 4 milláért?

Inkább vegyél 4 milláért egy 530-ast vagy akár egy 730-ast használtan, hogy tényleg legyen egy kis polgárpukkasztás is, a többit pedig fektesd valami okos helyre, hogy később is jól meg tudj élni belőle, ne herdáld el egyszerre az egész pénzt.

2018. febr. 11. 13:43
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Ennyiért nem érdemes újat venni, hanem mondjuk 1 évest, több millióval olcsóbbért.

Amúgy kamukérdés.

2018. febr. 11. 14:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
:D Ja igen valakinek van 25 milkája, és azért akar autót hogy a főnökei irigykedjenek. Amúgy mára listában látva is éreztem hogy kamu, mert egyszerűen egy olyan ember aki ennyiért vesz kocsit, az nem itt fogja megkérdezni, hanem bemegy szépen a szalonokba, tesztvezetés miegymás :D
2018. febr. 11. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!