Milyen autót ajánlanátok 1,5 millióért?
Figyelt kérdés
Francia autókat kerülném.
Benzinest szeretnék minél alacsonyabb fogyasztással (7 liter alatt), kb. 1.4-es.
Nem 3 ajtós.
Ferdehátú.
4,3 métertől nem hosszabb.
Nem terepjáró.
Klímás.
Kb. max. 12 éves.
Ki mit tudna ajánlani?
Köszi!
2018. jan. 27. 20:33
1/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki kíváncsi a használat jellegére, akkor naponta 100 km munkába járás, ahol itt-ott kátyús is az út.
2018. jan. 27. 20:36
2/7 anonim válasza:
Opel Astra G, Opel Astra H, Opel Vectra C, Opel Corsa C, Opel Corsa D
4/7 anonim válasza:
8-9 éves Splash.
Én az enyémet tavaly adtam el, 9 évesen, 85 000 Km-rel,klímás, ködlámpás. 1.25 millióért vitték el. Városba 6 L körüli fogyasztással jártam, szervizbe csak a kötelezőkön és a olaj, fékbetét, féktárcsa, szűrők... cseréjekor volt.
Él nagy hasmagasság, nem akad fenn egy kisebb puklin, kátyún.
Igaz, csak 1.3-as, de könnyű kaszni, remekül vitte.
6/7 anonim válasza:
Nalunk a munkabajaros auto egy Polo, mondjuk "csak" napi 60 km korul van a tav. 1.4 benzin, kenyelmes kis auto, varosban igencsak kellemes, hosszuban sem veszedelemes. A fogyasztast csak varosban telen nem fogod 7 ala vinni (mondjuk nyaron sem igazan), de kozuton vagy autopalyan lehet 7 kornyeken vagy akar alatta tartani. Ezen kivul minden elvarasodnak megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!