BMW 2 millióért? Csak rosszat lehet találni?
Nézegettem én sok BMW-t, az e36 nem tetszik, az újabbakból meg mindenhol azt olvasni hogy csak lelakott / széthajtott darabokat lehet találni.
Viszont mi van az 1-es BMW-vel? Egy 118D a 2 ezres, 163 lóerős motorjával menne rendesen azért nem? Kinézetre is jobban tetszenek ezek a bömbölők, és nem néznek benne 'racerboy'nak. 2005-2006 körüli évjárat.
400 ezres fizetésből fenn lehet korrektül tartani?
(nincs semmilyen hitelem, nem albérletben élek)
Ha nem jó ez a bömi, akkor milyet ajánlotok? Nem muszály BMW legyen, de valamelyik prémium márka jó lenne. 2,5 millióig felkúszhat. 2005-nél ne legyen nagyon régebbi.
Jók az 1-esek ,a dizel nyügjeit pedig kezelni lehet.
Én nagyobb motorral vennék , de izlések és pofonok.
A3 , C30 , Lexus IS200...
Nem akarok sokat tankolni. :)
De köszönöm! :)
Én 400-as fizetésből biztos új vagy max. 5 éves autót vennék, nem szórakoznék a lefingott béjemvékkel. Ráadásul dízel mert nem akar sokat tankolni... Igaz, tényleg jobb vásárlás után rákölteni azt a pénzt amit a fogyasztáson nyersz.
Az 1-es amúgy is egy női autó.
A 120D az amire te gondolsz ami 163 lovas. A 118D az inkabb 122 lovas.
1-es BMW-t max nőnek vennék. 2,5 millióért már normális állapotban lévő E90 is van.
Köszönöm a válaszokat!
A dízel karakterisztikája is jobban tetszik, most egy 1.6 benyásat nyúzok de 9 literes átlag felett járok vele. Ami egyáltalán nem lenne baj, ha nem 100 lóerős lenne.
A 163-asra gondoltam, annak ellenére hogy 118D-t írtam. Elnézést. :)
100 meg 163 között biztosan lesz különbség már. Főleg mivel a mostani szívóbenzin nagy dög kombi 100 lóval, a bömös meg egy kis kasztni 163 lovacskával, sokkal nyomatékosabb is.
Mindenkit felpontoztam! :)
13 évas autót akarsz venni?
A magyar kátyútengren kevés új bömbös talál gazdára.
Németországban a katalikus plébános megveszi, csak száraz nyári vasárnapokon veszi elő, amikor az unokáját látogatja.
Akinek új bmw.re van pénze, annak üzemanyagra is. Aki dieselt vesz az megy is. 13 év = 400+++ ezer kilométer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!