Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak, vettem egy autót?

Mit csináljak, vettem egy autót?

Figyelt kérdés

Astra g 1.4 16v

Nem értek az autók szereléséhez. Eltekerem koppig a kormányt és lentebb esik az alapjárat. Vezérlés álítólag bír még 10.000km-t. Mennyi lenne a vez csere kb?

2018. febr. 18. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Állítólag bír még 10.000-et?

Komolyan te így veszel autót?

Hétfő reggel vidd el egy műhelybe, ahol átnézik, aztán megmondják miért vettél roncsot jó eséllyel. Majd vezérlés, olaj, szűrők cseréje, meg ami kell még.

Alkatrészárakra unixauto.hu, munkadíjra meg nagyon durván számold rá az alatrészár felét és akkor kapsz egy közelítő összeget.

Alapjárat azért eshet le, mert dolgozna a szervószivattyú, csak nem tud hova forgatni. Valószínűleg, de lehet, hogy rossz a szivattyú is, ennyiből nem lehet megmondani.

2018. febr. 18. 08:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem roncs. Ezen kívül nincs baja.
2018. febr. 18. 08:15
 3/10 A kérdező kommentje:
És milyen márkát rendeljek? Mert van több vezérmű készlet.
2018. febr. 18. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Én mindig a közép áras,nem a legolcsóbb de nem is a legdrágább alkatrészeket rendelem.De ha sok pénzed van,rendeld meg a legdrágább,mindegy milyen márkájú vezérműszíj készletet,hidd el jó lesz.
2018. febr. 18. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe regisztrálnék ide;

[link]

Ha van a közeledben Opel szerviz, akkor érdemes oda vinni, és ők a megfelelő alkatrészt teszik bele.

2018. febr. 18. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Kérlek ne legyetek ennyire nyomik!Mi a franc bajod van vele ha van vissza 10.000 km a vezérlésből? Vagy az olajból!Én vadi új vezérléssel olaj olajszűrő turbóval adtam el a golfom.Gondolkozz ember itt a pénz a csapból folyik?Az hogy meg visszaesik az alapjárat a kormány miatt,a szervó szűrője koszos,eldugult.
2018. febr. 18. 09:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a zöld mindenkinek. Ilyen szűrőcserét meglehet csinálni otthon is nem? Vagy van olyan amit otthon is megtudok csinálni?
2018. febr. 18. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:

6-os,

"állítólag elmegy még 10.000-et" te erre mernél alpozni bármit is?

Én is úgy adtam el Golf-ot, hogy pontosan megmondtam, mikor volt benne cserélve. De biztos nem elapoznék vezérlést bemondásra. Magyarnál a 10.000 van még vissza inkább azt jelenti, hogy már 20.000-rel túlfutott...

2018. febr. 18. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt még nem írta senki, hogy kicsi motornál teljesen normális, hogy helyben kormányzásnál leesik az alapjárat, mert leterheli a motort a szivattyú?
2018. febr. 18. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ezeket vettem:

RUVILLE vezérműszíj garnitúra

SKF vízpumpa

DAYCO Hosszbordás szíj + feszítő görgője MEYLE

Konkrét számokat nem írok, csak márkát, mert nem ugyanaz a motor a tiedbe.

A pollenszűrőt, levegőszűrőt ki tudod cseréni otthon is, az egyszerű. (A gyertyákat is, ha van hozzá szerszámod!)

A benzinszűrőhöz, olajszűrőhöz már akna kell.

2018. márc. 1. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!