Mit csináljak, vettem egy autót?
Astra g 1.4 16v
Nem értek az autók szereléséhez. Eltekerem koppig a kormányt és lentebb esik az alapjárat. Vezérlés álítólag bír még 10.000km-t. Mennyi lenne a vez csere kb?
Állítólag bír még 10.000-et?
Komolyan te így veszel autót?
Hétfő reggel vidd el egy műhelybe, ahol átnézik, aztán megmondják miért vettél roncsot jó eséllyel. Majd vezérlés, olaj, szűrők cseréje, meg ami kell még.
Alkatrészárakra unixauto.hu, munkadíjra meg nagyon durván számold rá az alatrészár felét és akkor kapsz egy közelítő összeget.
Alapjárat azért eshet le, mert dolgozna a szervószivattyú, csak nem tud hova forgatni. Valószínűleg, de lehet, hogy rossz a szivattyú is, ennyiből nem lehet megmondani.
Én a helyedbe regisztrálnék ide;
Ha van a közeledben Opel szerviz, akkor érdemes oda vinni, és ők a megfelelő alkatrészt teszik bele.
6-os,
"állítólag elmegy még 10.000-et" te erre mernél alpozni bármit is?
Én is úgy adtam el Golf-ot, hogy pontosan megmondtam, mikor volt benne cserélve. De biztos nem elapoznék vezérlést bemondásra. Magyarnál a 10.000 van még vissza inkább azt jelenti, hogy már 20.000-rel túlfutott...
Én ezeket vettem:
RUVILLE vezérműszíj garnitúra
SKF vízpumpa
DAYCO Hosszbordás szíj + feszítő görgője MEYLE
Konkrét számokat nem írok, csak márkát, mert nem ugyanaz a motor a tiedbe.
A pollenszűrőt, levegőszűrőt ki tudod cseréni otthon is, az egyszerű. (A gyertyákat is, ha van hozzá szerszámod!)
A benzinszűrőhöz, olajszűrőhöz már akna kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!