Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemrég vettem egy Peugeot 307...

Gabika986 kérdése:

Nemrég vettem egy Peugeot 307 2. 0 HDi autót. A műszerfalon a motorjelző lámpa kigyulladt, a computer pedig ezt a hibát írta ki:" anomalie abgasreinigung" (rendellenes kipufogógá tisztítás) Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Az autó a teljesítményéből nem vett vissza ugyan úgy tudok vele menni mint eddig! Mi lehet a hiba? Reszecskeszurobol elfogyott az adalék? Sok mindent olvastam evvel kapcsolatban. Turbó túl tölt, szoftverfrissites kell neki, jó alaposan ki kell huzatni?
2017. dec. 27. 07:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Angolul amikor az adalék kifogyott, ezt írta ki: Fuel additive low.

Itt valószínűleg egy szeleppel lesz baj, de nem tuti. Nekünk is volt ilyen csodakütyü, és amikor a diagnosztikai lámpa világított egy környezetvédelmi üzenet kíséretében, akkor a mienk indokolatlanul alacsony fordulaton tiltott is (talán 2500 vagy 3000-es fordulat fölé nem engedte pörgetni, ez előzésnél elég szar volt, és 5.-ben 110 volt a végsebessége)

Nem bajlódtunk vele, eladtuk, de értékes lecke volt. Dízelt és franciát soha többet, pláne a kettőt együtt 😀

2017. dec. 27. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!