Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Járt már valaki hasonlóan?...

Bgs30 kérdése:

Járt már valaki hasonlóan? Kereskedőtöl vettem egy autót, meg irtuk az adás vételit, ki fizettem és el hoztam. Hibáztam mert nem néztem át tüzetesen. De a gond nem is kivűl hanem belül volt.

Figyelt kérdés

El vittem eredet vizsgára ahol nem hivatalosan meg bukott.nem passzolt a motorszám!valaki valamikor motort cserélt a kocsiba,de volt hivatalos.5évig volt egy srácnál aki állitolag semmit nem tudott róla.a gond az hogy nem is tipus azonos motor blokk van a kocsiban.hatósághoz nem fordultam,a kereskedő vállalta hogy el intézi és hivatalossá teszi az egészet,és meg fizetteti a sráccal aki nála hagyta a kocsit.létezik ilyen?420-000ft-ról van szó,és egy 21éves autórol.nem lett volna egyszerübb vissza adnia a pénzt a kéreskedőnek?+még ugye az átirási határ idő is le telt.erre azt mondja irunk másikat.a kocsi jelenleg a kereskedőnél van,minden egyéb adatommal+egy okmány irodai meg hatalmazással,hogy ha vége akk névre irva mehetek a kocsiért.

Igaz lehet ez?vagy buktam mindent?

2017. dec. 13. 17:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez valami Volkswagen ?
2017. dec. 13. 17:34
 2/22 A kérdező kommentje:
Pontosabban egy Ford Galaxyról van szó.1.9TDI
2017. dec. 13. 17:37
 3/22 anonim ***** válasza:

Ford Galaxy 420ezerért, kereskedőtől már alapból gyanús.

Azzal mennyivel leszel előrébb, ha "okosban"lepapirozzák neked az autót, de a következő műszakin megbukik?

Hivatalosan nem panírozható, ha nem típus azonos a motor.

2017. dec. 13. 17:44
 4/22 anonim ***** válasza:
Benne van ez minden vevőnek akik maguk viszik eredetvizsgára és nem az eladó mutat egy frisset vagy viszi el megcsináltatni . Ügyvédet szakjogászt keress fel .
2017. dec. 13. 17:48
 5/22 A kérdező kommentje:

Igaz mondani lehet mindent.már mint állitása szerint jók a kapcsolatai.KPM meg minden.fel is jelenthetem vna,talán úgy még jobban jártam vna.álitása szerint a forgalmiba be tudja jegyeztetni a motorszámot,ami AVG-s jelzéssel kezdődik.

Bár fénymásolatot készitettem mindenről mielőtt vissza vittem hozzá a kocsit.forgami,törzskönyv,adásvételi,bár szerintem azzal sokra nem megyek,ha még is be vonnám a zsaruságot..

2017. dec. 13. 17:54
 6/22 anonim ***** válasza:
420 000 ezerért örülj hogy el tud indulni..
2017. dec. 13. 17:54
 7/22 anonim ***** válasza:
Én rögtön vissza kértem volna pénzt. Az ilyentől jobb menekülni.
2017. dec. 13. 17:58
 8/22 anonim ***** válasza:
Vagy csak egyszerűbb lett volna nem a legelső és legolcsóbb hirdetésre rábökni és megvenni.
2017. dec. 13. 18:07
 9/22 anonim ***** válasza:

Az ilyen "jóban vagyunk, elintézzük" kezdetű történetnek a hosszú távú utóhatása minimum bizonytalan.

Műszaki vizsgán, ha nem tipusazonos a motor, bukta, ha eladod ismét megbukik az eredetvizsgán, és neked nincs kapcsolatod, nem tudod elintézni, hogy papirokat kapjon.

Ford Galaxy 420ezerért.. inkább riasztó az ilyen ajánlat.

2017. dec. 13. 18:10
 10/22 A kérdező kommentje:
Be számitott autó volt,ő még igy is nyert rajt.egyébként nem ki mondottan ilyen autókat árulnak.talán kettő volt náluk ami milió alatt volt.neten meg nézhető.awis-net.424autó kereskedés...onnan hoztam a kocsit.drágábbat nem tudok venni,kisebb meg nem jó,nagy a család.ez lett vna a második galaxym.az elsőt 380-000ftért vettem.95-ös 2.0benzin motor.sokba került a havi tankolása de ezt le számitva semmi baja.most azt használom.nekünk ez a tipus az ideális..ezért akartam egy dízelt,kevesebb fogyasztás,de ugyan az a kényelem..
2017. dec. 13. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!