Járt már valaki hasonlóan? Kereskedőtöl vettem egy autót, meg irtuk az adás vételit, ki fizettem és el hoztam. Hibáztam mert nem néztem át tüzetesen. De a gond nem is kivűl hanem belül volt.
El vittem eredet vizsgára ahol nem hivatalosan meg bukott.nem passzolt a motorszám!valaki valamikor motort cserélt a kocsiba,de volt hivatalos.5évig volt egy srácnál aki állitolag semmit nem tudott róla.a gond az hogy nem is tipus azonos motor blokk van a kocsiban.hatósághoz nem fordultam,a kereskedő vállalta hogy el intézi és hivatalossá teszi az egészet,és meg fizetteti a sráccal aki nála hagyta a kocsit.létezik ilyen?420-000ft-ról van szó,és egy 21éves autórol.nem lett volna egyszerübb vissza adnia a pénzt a kéreskedőnek?+még ugye az átirási határ idő is le telt.erre azt mondja irunk másikat.a kocsi jelenleg a kereskedőnél van,minden egyéb adatommal+egy okmány irodai meg hatalmazással,hogy ha vége akk névre irva mehetek a kocsiért.
Igaz lehet ez?vagy buktam mindent?
Azt ugye vágod, hogy semmit sem fogsz megspórolni azzal, hogy dízel?
Oké, kevesebbet fog enni, de amíg a benzines Galaxy-n kb. szökőévente hibásodik meg valami addig ebben évente minimum 1 (már csak a kora és a sok km miatt is)
Így szépen ami pénzt megspórolsz a tankolással azt majd otthagyod a szerelőnél :)
Mondjuk az sem túl bíztató, hogy már másik motor van benne.
vajon mi történhetett az eredeti motorjával? :D
Én is mindig ilyesmibe futottam bele.Nem pech, hanem mint csóró proli-mindig csak régi kocsikra futotta.Azoknak nagy része meg buherált,karambolos lelakott.
Végül mindig sikerült elsikálni az ügyeket.Ez magyarország.Még mindig. Sok sikert!
Csak tudnám miért kapott egy keresztmotoros autó hosszmotoros motort?
#11 Jelenleg a HAHU-n 450db galaxyból 25db benzines van, jó keresgélést.
#13 Ez egy VW Sharan ford emblémával és hála semmi köze a ford dízelhez illetve euro3-as.
Azért a piaci ár feléért senki ne akarjon olyan autót ami jó.
A gond az,hogy senki nem mond semmit.hogy lehet ugy használni 5évig egy autót hogy nem tudja milyen motor van benn?5év alatt 2alkalommal is műszaki volt és ott sem mondtak semmit?a kereskedésbe be vitték szombaton,én hétfőn el hoztam.ő sem nézett utána.ő is csak lesett.azért ez több dologban is érdekes.akinél volt a kocsi,elötte meg valami haverja használta 5évig kb,ő sem mondott semmit.nála nem cseréltek motort q kocsiba.hazudnak mind.ha meg el megyek a hatóságra hosszú ideig járhatok oda sok emberrel együtt akiknél volt a kocsi.azt a végén se kocsi se pénz,csak egy halom birósági el járás.
Sehogy sem jó ez nekem.minden hogy rá ba...tam.
Ha hatóságilag megbukik az autó, vagy a motorszám nem stimmel, akkor azonnal jelez a rendszer, rendőrök kimennek és elveszik az autó kulcsait, lematricázzák és míg nincs tisztázva az ügy (akár 2-3 évet is igénybe vehet a teljes folyamat), addig az autóhoz senki nem nyúlhat!
Egyik ismerősömnek volt ilyen eljárása, se pénz, se autó, 3 év után kapta vissza a kulcsokat, akkor már lehervadt állapotban állt az udvaron az autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!