Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót, amiről...

Tamas85hmvhely kérdése:

Vettem egy autót, amiről utólag kiderült, hogy egy lefoglalt autó! Most mit tehetek szerintetek?

Figyelt kérdés
Vettem egy autót, amiről nem tudtam, hogy bírósági végrehajtó által lefoglalt. Ezt az autót én tovább is adtam köztes adásvételivel (vagyis nem próbáltam a nevemre íratni!) Ma amikor bementem az okmányirodába bejelenteni, hogy eladtam az autót, akkor tájékoztattak, hogy ezt meg sem vehettem volna, mert le van foglalva. Ilyen esetben mit tudok csinálni, ha a vevőm rajtam fogja követelni a pénzét? És én, hogy jutok vissza a pénzem?

#átírás #gépjármű átírás #lefoglalt gépjármű
2017. dec. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
88%
mész te is az eladóhoz...
2017. dec. 27. 21:43
 2/43 anonim ***** válasza:
79%
Imádom az ilyen illegális nepperkedest bontoszokevenyekkel
2017. dec. 27. 21:49
 3/43 D. Brasco ***** válasza:
60%
Tudod az az igazsag hogy nem vettel te semmit......mar csak azert sem mert lefoglalt autorol van szó,amit te raadasul úgy adtál volna tovább hogy soha a nevedre iratva nem volt,csak ügyeskedtel volna a masik balekkal......
2017. dec. 27. 21:50
 4/43 anonim ***** válasza:
Foglald vissza ;)
2017. dec. 27. 21:51
 5/43 A kérdező kommentje:
Kevesebbért adtam tovább, mint amennyiért megvettem. Először jó üzletnek tűnt, de aztán utána számoltam és jobbnak láttam ha inkább bukok rajta és eladtam gyorsba. Nem nepperkedni vagy hasznot húzni akartam, hanem egy rossz vásárlásból viszonylag jól kijönni.
2017. dec. 27. 21:52
 6/43 anonim ***** válasza:
85%

"Nem nepperkedni vagy hasznot húzni akartam"

jaj istenem, ezt esetleg anyukádnak meséld, ő biztos elhiszi...

2017. dec. 27. 21:55
 7/43 A kérdező kommentje:
Bocsi, 40 ezer bukással adtam el. És vásárlás előtt le is kérdeztem az ügyfélkapus webes ügysegéden és nem hozott forgalmazási korlátozást. Csak ma amikor bementem az okmányirodába bejelenteni, hogy köztes adásvételivel továbbadtam, itt estem pofára.
2017. dec. 27. 21:58
 8/43 anonim ***** válasza:
81%
Akkor még ráadásul hülye is vagy...
2017. dec. 27. 22:00
 9/43 D. Brasco ***** válasza:
67%
Ó persze ...hat nyilvan nem.......meg hat ne is hasznaljunk ilyen csúnya szavakat hogy nyereszkedés.......mondjuk úgy,hogy te ügyeskedni trükkösködni szerettél volna......mennyivel szebb....csak kar hogy semmit nem valtoztat a helyzeten.....meg láthatóan nem jött össze
2017. dec. 27. 22:01
 10/43 anonim ***** válasza:
67%
Igazából ha soha egy másodpercig se volt a neveden az autó hogy gondoltad hogy egyből tovább adod? Ugye érted az aggályokat. Tehát vettél egy X autót, pénzért, amit nem írattál a nevedre mert a vétel pillanatában (ami igazából meg se történt) te már tudtad hogy ez az autó ráfizetés ezért minimalizálva a bukást megpróbáltad továbbadni. Ugye ennek nem sok értelme van :)
2017. dec. 27. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!