Vettem egy autót, amiről utólag kiderült, hogy egy lefoglalt autó! Most mit tehetek szerintetek?
Te annyira jó ember vagy hogy egy könnycseppet el is morzsoltam a szemem sarkában.....
"Totál átbasztak és az akaratom ellenére én is átbasztam egy másik személyt."
Ez a mondat mindent elárul.....többet is mint kelkene ....meg azt mondd mar el hogy lehet valakit úgy átbaxni hogy azt te nem akarod...
Úgy, hogy az eladás pillanatában nem tudtam, hogy egy lefoglalt autóról van szó. Ilyen egyszerű. Csak mivel ha eladsz egy autót akár mint tulajdonos vagy köztes tulajdonos azt 8 napon belül jelenteni kell az okmányirodába. Itt derült ki, hogy igazából az eladó nem is jelentette, hogy eladta és amúgy sem adhatta volna el.
És azért kérdezlek itt Titeket hátha más is belefutott már ilyenbe. Könnyezni azért nem kell értem, köszönöm. De a vádaskodást is mellőzük. Megtanultam, hogy bontószökevényt nem veszünk!
Te is visszaadod!
Te mondjuk nem követtél el jogsértést, jóhiszeműen adtad el az autót.
De akitől vetted, az bizony olyat adott el neked, ami nem volt jogszerű, hiszen nem tehette volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!