Nem rég vettem egy Fiat Punto 1.1 40 kw-os autót! Kérdés?
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik, hogy az autó 15 litert fogyasszon 150 km megtétele után? Van, hogy ugrál a mutató a sebességfokozatok függvényébe.
Köszönöm szépen a válaszokat.
15l/150km??????
Nekem az e90 520i es bmw-m eszik 100.000km-en 15 litert. Pedig az egy bmw!
Hát nagyon gyorsan szabadulj meg az autótol!
#1:
Csoda az a BMW! Százezer km-en 15 lityi? Az igen! Már értem, hogy miért csak 3000-ért szoktatok tankolni a bajor csodákba! :D
Nos az 1.1-es motor se nagy csoda.
10 literes fogyasztást írtál, de nem tudjuk, hogy mekkora távokat mész vele és hol.
Ha naponta kétszer 5 km-t mész vele városban, akkor ne csodálkozz a fogyasztáson.
Az üzemanyag szintjelző mutatója nem hitelesített eszköz. Tankold tele az autót, utazz vele 100-200 km-t aztán megint tankold tele. Így már lesz egy majdnem pontos fogyasztási adatod.
Szerintem eleve pontatlan a mérés.
Kérdező, úgy mérted, ahogy írták? Telitankolás és telitankolás között?
Amíg sz/r a lambda szonda addig nem kell csodálkozni semmi. Nem az autó tehet róla, hanem a tulaj. Nem kellene elhanyagolni...
Egyébként rossz lambda szonda plusz ész nélküli tiprás nem is lehetetlen a 12 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!