Nem rég vettem egy Fiat Punto 1.1 40 kw-os autót! Kérdés?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik, hogy az autó 15 litert fogyasszon 150 km megtétele után? Van, hogy ugrál a mutató a sebességfokozatok függvényébe.
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. febr. 8. 18:37
11/15 A kérdező kommentje:
Most meg nem akart indulni az autó, néha indul, néha nem! Van, hogy önindítózom, és pörög, pörög, de nem indúl, de van, hogy rögtön beindúl. Új az akksi!
2018. febr. 12. 13:41
12/15 A kérdező kommentje:
A szerelő makdnem kiakadt amikor meglátta az autó motorját....... Na most beszéltem az előző tulajjal is aki azt állította, hogy az autónak semmi baja nem volt mikor beszámítatták egy másik autóba ugyanannál a kereskedésnél, ahol magam vettem az autót. Mit tehetk, hogy a kereskedő visszaadja a pénzem, vagy megjavíttassa az autót? Az adásvételi szerződésben nincs megjelenítve hiba az autóról, de a garanciáról sincs semmi írva!
2018. febr. 13. 19:03
13/15 anonim válasza:
Totalcar-on hosszú cikkek vannak a témában, ajánlatos azokat átolvasni.
Egyébként mit takar, az, hogy a szerelő elájult amikor belenézett a motortérbe? Mi baja?
14/15 A kérdező kommentje:
Most egyáltalán nem indúl be az autó, új akksival sem! Hallok indításnál egy-két forgást de annyi, nem indúl be a motor, valószínűleg az önindító szar, megmenthető az autó, de csak a motor felújítása 60.000 ft lesz......... vezérlés csere stb........ tiszta olajos a motor......... egy henger nem megy stb.........
2018. febr. 14. 11:49
15/15 A kérdező kommentje:
Most lett rendbe téve a gyújtás része, de még mindig sok üzemanyagot kap az autó
2018. márc. 3. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!