én biztos nem vennék újat. Mire kigurulsz vele a szalonból 20%-kal kevesebbet is ér...én ha vennék 1-3 éves autót néznék.
2018. febr. 16. 17:08
2/14 anonim válasza:
Ha van pénzed megéri, vagy hitel. Ha nincs, bőségesen megteszi egy 2-3 éves autó. Még azokat is lehet újnak nevezni szerintem.
2018. febr. 16. 17:09
3/14 anonim válasza:
Megnézed mennyi lenne ha szalonból vennéd és megnézed,hogy egy 2 éves ugyan olyan felszereltséggel mennyibe kerül és döntesz. (elvileg azt fogod látni,hogy akkor inkább már a szalonból kihozod)
Viszont most ez tök beoffolom mert 3millióért 2010-es (tény új van ennyiért) full elektromos 500-ast tudsz venni (használtautót lestem).Egerszegen meg ott van 2 villámtöltő is
2018. febr. 16. 17:14
4/14 anonim válasza:
Ha van pénzed akkor megéri az új. Egy használt sose lesz olyan .
2018. febr. 16. 17:19
5/14 anonim válasza:
Igen, megéri. Lehet jönni azzal, hogy 2-3 éveset jobban megéri, de akkor honnan lesz 2-3 éves, ha senki sem vesz újat?
2018. febr. 16. 17:22
6/14 A kérdező kommentje:
Nem látok nagy deficitet. 0.9-es twinair motorral számoltam olyan 4-4,2 lenne a vége. Egy két éves autó 3-3,5... egy 4-5 éves 2,5-3 között mozog.
Igazából a pénz most nem számít, erre gyűjtöttem, meghúztam egy 4 milliós vonalat. Munkába járáshoz kell az autó, a mostani eladásával ez az összeg meg lesz.
A kérdés hogy ér e közel egy milliót az hogy szalonból hozom ki? Nem 10-20ezer km van benne és én választom ki milyen felszereltségű legyen, milyen színben stb..
2018. febr. 16. 17:29
7/14 anonim válasza:
Pont jövő kedden 10-re megyek átvenni az új autómat. Már alig várom! :) Még decemberben rendeltem meg.
Ha nem érte volna meg nekem, akkor nyilván nem veszem meg. Ezzel mindent elmondtam. Amúgy egyértelmű választ nem fogsz kapni. Van akinek megéri, van akinek nem. Egyéni élethelyzettől függ.
2018. febr. 16. 18:14
8/14 anonim válasza:
Én már csak azért is újat vennék, mert engem mindenki mindig mindennel becsap, amivel csak tud, és amúgy se bízok ennek az országnak a moráljában. Itt tényleg hajmeresztő dolgokra képesek az emberek, beleértve a kereskedőket is, akik ha baj van, eltűnnek, letagadnak mindent. Mivel az autókhoz sem értek, én ezért sem kockáztathatok. De az se elég, ha valaki netán jobban ért az autókhoz, mert akkor meg lehet, hogy jogilag nincs rendben. Ha a használt autóval bármi baj van, márpedig többnyire van, bottal üthetem az eladó nyomát, a gyári garanciában azért jobban bízni lehet.
2018. febr. 16. 19:47
9/14 anonim válasza:
Nekem lett volna pénzem új autóra, mégis négy és fél éveset vettem újkori árának feléért. Egyszerűen nem volt igényem az újra azon az áron.
2018. febr. 16. 20:29
10/14 anonim válasza:
ha hosszú távra tervezel, megéri újat venni. ha 3 év múlva lecserélnéd, akkor nagy bukó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!