Megéri új autót vásárolni csak mert szeretem az
illatát?
Figyelt kérdés
Nincs is jobb illat a világon mint egy vadiúj autónak a belseje. Ha meg kiszállok akkor a friss guminak az illata csapja meg az orromat. Ti is úgy gondoljátok, hogy önmagában csak ezért megéri új autót venni?
Tacskóba háromszázé veszel nyúv kár autóillatosítót, meg a szomszéd új ótójáról lecsórelod éjszaka az új gumikat a párnád alá.
2017. nov. 28. 00:05
2/13 anonim válasza:
Kiszállva sok minden megcsaphatja az orrodat, főleg egy hét után, de hogy a gumi-illat nem fogja, az tuti! :-)
2017. nov. 28. 05:59
3/13 anonim válasza:
az első jól mondja. én is használom az új autó illatosítót. autósboltban megszagolhatod, tényleg olyan, mintha új lenne az autód. Persze agyondohányzott, telefingott, hányásos autón nem segít.
Húsz év alatt négyszer vettem új autót...tényleg verhetetlen a fíling..tényleg megéri.
2017. nov. 28. 08:19
4/13 anonim válasza:
Ha igen sok a pénzed, akkor vehetsz az új autó illata miatt új autót.
De lehet már kapni ilyen illatósítót, ami az új autó illata :)
2017. nov. 28. 10:40
5/13 anonim válasza:
Gondolom ez egyértelműen troll-kérdés. Legalábbis egy átlag ember szerintem arra a műanyagszagra nem dob ki feleslegesen milliókat, ha amúgy van egy pár éves, minden igényét kielégítő, hibátlan autója.
Csak kimondottan ezért biztos, hogy nem vennék új autót. A külső gumiszag használt autónál is megvan, ha új gumit veszel. De nem mondanám, hogy nekem az a világ legkellemesebb szaga.
2017. nov. 28. 11:40
6/13 anonim válasza:
szerintem olcsóbb, ha elmész egy autókereskedésbe dolgozni, akár takarítónak :D
2017. nov. 28. 11:43
7/13 anonim válasza:
Persze hogy meg. Mindenki ezért veszi.
2017. nov. 28. 12:13
8/13 anonim válasza:
Olcsóbban kijössz, ha fél évente átkárpitoztatod az autód belsejét.
2017. nov. 28. 12:17
9/13 anonim válasza:
Ezt az új autó illatot sok helyen olvastam már. Olyat kérdezek aki tényleg tapasztalt ilyen szempontból: tényleg létezik ez, vagy csak bullshit? Mert szerintem az utóbbi igaz. Szalonokban is mikor beülök akár drága autókba is, nem érzek semmit.
2017. nov. 28. 12:54
10/13 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz. Én újonnan vettem az autóm és semmilyen új szaga nem volt. Egyébként ha illatos autóra vágysz, vegyél illatosító bombát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!