Megéri új autót vásárolni csak mert szeretem az illatát?
# 9 Én épp most készülök új autót venni. Nem drága autó, átlag márka 7-8 milliós árkategória.
Ezért most ahonnan kértem árajánlatokat folyamatosan hívogatnak, hogy menjek személyesen beszélgetni, mert kvázi csak akkor állnak velem szóba.
Úgyhogy most majdnem minden délutánom/estém ezzel telik, hogy szalonokba járkálok. Amiatt sokszor is ülök be a tesztautókba, vagy a szalonban kiállított drabokba.
Van szaguk. Ne erős intenzív illatra gondolj! De van egy enhyen gumira műanyagra emlékeztető szaga. Ha veszel egy új pár ezer forintos gumiszőnyeg gernitúrát, annak is hasonló szaga van.
Persze, ha telne rá! :D
De amúgy meg ez trooolllloooo kérdés ugye? Mert nem nagyon, illatosítóból Dunát lehet rekeszteni, meg ha új gumiszagot akarsz sziporkázni venni kell rá egy garnitúrát esetleg. (Az meg közben úgy is cserés szokott lenni.)
"Ezt az új autó illatot sok helyen olvastam már. Olyat kérdezek aki tényleg tapasztalt ilyen szempontból: tényleg létezik ez, vagy csak bullshit?"
Létezik, anno még nekünk is megengedhető volt új autó, ráadásul az furgon-kisteher volt, és ahogy visszaemlékszem még rá volt "új szaga" neki, főleg belül.
De ma már nincs rá esély, hogy új autót vehessünk, pláne az én szegmensemben meg 8 milla saccra az új min., de szeretnék egy terepjárót (nem divatmajom suv-ot) is, azt meg ne is firtassuk mennyi lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!