Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri-e külföldi papíros...

Megéri-e külföldi papíros autót venni?

Figyelt kérdés

Megéri-e Golf III-at, Golf IV-et (98,99,2000 évjáratút), Passat B5-öt (98,99,2000 évjáratút) TDI vagy PDTDI motorral lejárt külföldi papírokkal megvenni olyan 300-400 ezerért vagy olcsóbbat és utána honosítani?

Persze nem hulladékot és nem is patikát hanem tűrhető állapotút.

Válaszokat előre is köszönöm.

2018. jan. 9. 10:59
 1/4 D. Brasco ***** válasza:

Persze!Minden képpen megéri valami nímetbű' frissen bizniszre behozott autot megvenni,hiszen az biztosan egy 70éves vak ügyvéd bácsié volt aki csak vasarnap ment vele a templimig,akkor is tolatva,igy aztan a huszonéves dizelben 80ezer km van,es mint tudjuk mondig mindent megkapott termeszetesen szakszervizben,es esőt havat soha nem látott........

Egyebkent jo lenne leszallni a realitas talajara mert 3-4szazért nem is nagyon van olyan auto amit te keresel,vagy ha igen az tenyleg a legalja szint,kb bontasra valo........talan meg 3-as golfot kifoghatsz ennyiert csak azzal meg szerintem teljesen felesleges büntetni magadat!Meg kinlodni a papirmunkaval ......

2018. jan. 9. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Utána járás, kiutazás, honosítás minden szir szar költséget összevetve kb ugyan ott vagy, mintha itt vetted volna meg csak nem kellett ezer kilómétereket és napokat utazni. Ha értesz hozzá itt is vehetsz jót, ha meg nem, akkor kint is simán eladják neked a szart.
2018. jan. 9. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem kintről akarok behozni hanem itthon magyarországon kapható külföldi papírosat.
2018. jan. 9. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jó a kocsi és jó áron van. Én is olyat vettem neppertől, csak amikor vittem neki a pénzt már honosította is nekem és átíratta a nevemre így semmi gondom nem volt vele.

Magánszemélynél szerintem ezeket a pénzeket és az utánajárást alkud le belőle.

2018. jan. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!