Szerintetek megéri gokartozni jár?
Profi autóversenyző úgysem lesz belőlem soha, esetleg néhány háziversenyen tudnék csak nyerni. Megéri így a zsebpénzem erre költeni?
A közúti közlekedésben hasznát tudom venni egyáltalán valamilyen szinten?
Amúgy 15 évesen kezdve még lehetsz akár profi autóversenyző is, ha akarsz. Nem csak F1 létezik :) Sőt.
Hasznos lehet pl megcsúszás, aquaplaning esetén is. Izommemória lesz megfogni egy megindult csúszási folyamatot. Én voltam vezetéstechnikai tréningen, egyszer sem pördültem meg, vesztettem el az irányítást. Ezt főleg a gokartnak tulajdonítom, pedig csak amolyan kocagokartos vagyok. Ha elmegyünk barátokkal, mindig 1. vagy 2. vagyok, de akármilyen amatőr versenyzőhöz képest full béna.
#11#
A kérdés kiírása óta eltelt 4 év , már nem 15 éves a kérdező, de érdkes infó lenne, hogy mi is történt valójában, mennyit járt gokartozni.
Covid se volt még, amikor ezt a kérdést feltette.
Hát, végül az történt, hogy vettem némi alapvető felszerelést hozzá, hogy ne függjek a pályák cuccaitól.
Aztán amikor a pénztárcám és az időm engedi, akkor megyek.
A covid első évében csak egyszer voltam.
Jogosítványom is lett azóta persze.
Szeretem, nagyon jó hobbi. Az amatőr versenyzőknél kicsivel lassabb vagyok, de némi gyakorlással, pár hasznos tanáccsal mindig javítok valamennyit.
Szerintem a közúti közlekedésben is van haszna.
Szerintem egyértelműen van haszna a reflexek fejlődése miatt :)
Amúgy igen, szerintem is rohadt jó hobbi, csak kissé nem olcsó mulatság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!