Megéri motorokkal foglalkozni úgy, hogy veszek egy kissé leharcolt példányt, és felújítom?
Profit nemérdekel,mégis az a kérdésed hogy megéri-e?
Ez nekem kicsit magas,de hobbiszinten motorokat szerelgetni tökjó:-)
Szerintem igen ! Azaz érdemes lenne elkezdened motorok felújításával foglalkoznod.
1. Szeretsz szerelni ! Azaz neked nem jelent nehézséget a szerelés, összerakás, felújítás.
2. szeretsz motorozni ! Azaz, miután felújítottad azt a régi motor, addig motorozhatsz te saját magad a motoron amíg nem sikerült eladnod.
3. Menet közben, ahogy egyre jobban belejössz a szakmába (mit, hol, mennyiért lehet és tudsz beszerezni, venni.)mind eközben az emberek , azaz a vevők is megismernek téged és egyre több megkeresést kaphatsz, hogy szerezzél nekik egy egy jó motort vagy újítsd fel a már meglévő motorját a megrendelődnek. Egy bizonyos idő elteltével ismert és elismert motor felújító és kereskedő lehet belőled. Az is lehet, hogy a hobbid lesz a munkád amiből nagyon jól meg tudsz élni, mert nagyon jól fogsz keresni.
Hajrá, kezd el minél előbb! Sok sikert hozzá !
A legkomolyabban gondoltam mind azt amit írtam !
Ha te is komolyan és kellő elszántsággal fogod csinálni azt amit mondtam, akkor elkerülhetetlen a fejlődésed és a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!