Nyíregyházán ismertek olyan szerelőt aki még hajlandó foglalkozni Lada szereléssel?
Igaza van a kérdezőnek. Én tavaly úgy jártam, hogy kilyukadt a hűtőm és mivel nem otthon voltam, így nem tudtam kicserélni. Csere darabot szereztem, így azzal nem kellett volna foglalkozni a szerelőnek ennek ellenére a 7. autószerelő után feladtam a dolgot. Egyikük sem vállalta. Hárman azt mondták, hogy zsúfolásig vannak így egy hónapon belül időpontot nem tudnak adni, másik hárman hogy nem foglalkoznak ilyen autókkal, az utolsó pedig hogy vagy neki vagy nekem nem érné meg.
Egyébként régen volt autószerelő Nyíregyházán aki akkor szinte csak Ladákkal foglalkozott ha jól emlékszem. A vasútállomással szembeni hosszú utcából (ami tele volt pár emeletes házakkal) kellett befordulni az állomástól haladva pár száz méterre jobbra és abban az utcában volt bal oldalon a műhely (kívülről csak egy házat lehetett látni, mert az udvarban volt). Nem tudom, hogy üzemel-e még.
:-( Nem túl biztató a helyzet.
Megörököltem és szeretném rendben tudni, már csak az emlékek miatt is.
De valóban azt hiszik, hogy akinek "ócska" autója van az csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!