Szerintetek megéri gokartozni jár?
Profi autóversenyző úgysem lesz belőlem soha, esetleg néhány háziversenyen tudnék csak nyerni. Megéri így a zsebpénzem erre költeni?
A közúti közlekedésben hasznát tudom venni egyáltalán valamilyen szinten?
Egyetlen hobbinál sem az a szempont, hogy megéri-e, sőt általában nem szempont, mert egyértelmű, hogy a hobbi viszi a pénzt, és nem hozza, azért csinálja az ember, mert szereti, és költeni is hajlandó rá, olykor nem is keveset.
A gokartozás sem kivétel, nem azért járnak gokartozni, mert annak haszna lesz, hanem azért mert kikapcsolódást jelent.
Nem állítható, hogy a közlekedésben semmi haszna nincs a gokartos tapasztalatoknak, de minimális.
Egy zárt pályán körözés, és a közúton közlekedés teljesíten más irányú figyelmet igénylő tevékenység
Végül is igen, ez így van.
Az sem tetszik még, hogy ez semmibe van nézve mondjuk a hobbi focizáshoz képest. Ha valaki jár focizni akkor az milyen ügyes meg azt nem tud akárki, jó sportoló. Erre a gokart meg: az semmi, azt mindenki tud, kis maskura autókkal ott köröznek.
Ha igy akarsz neki kezdeni akkor hozzá se fogj.
Vagy szereted és imádod vagy nem.
Azt meg hogy ki mit mond nem kell felvenni.
Minden hobbi költséges és viszi a pénzt.
A közlekedésben biztos lesz haszna sok mindenben.
Igazából már hozzákezdtem csak nem tudom folytassam-e.
Ha te úgy gondolod, hogy van haszna akkor leírnád, hogy szerinted mik azok?
Így van, a gokart elég jól javítja a reflexet (feltéve ha nem egyedül körözöl a pályán)
És amikor már az 5-6. gokart "baleseteden" is túl leszel akkor valóban nem ijed meg az ember annyira a közlekedésben ha valaki kijön eléd hanem reflexből nyomsz egy féket és higgadt maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!