Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen megy a vezetés?

Nehezen megy a vezetés?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy már majdnem 30 óránál tartok és még mindig nehezen megy a vezetés. Először a forgalommal volt a baj, kellett több mint 20 óra hogy átlássam az egészet és ne a technikára koncentráljak hanem a táblára és a többi kocsira. De hiába van meg fejben minden, hiába ismétlek itthon is, még mindig van hogy hibázom. Ez az évem ráadásul nagyon nehéz, sokszor csak este tudok vezetni suli után, ilyenkor előfordul hogy kialvatlanul, fáradtan megyek. Az is baj hogy a mai napig rágörcsölök, idáig azért idegeskedtem mert nem ment, most meg azért idegeskedem mert ennyi órával már mennie kellene, és nehogy hibázzak. Az oktatón sem tudok kiigazodni, néha ordibál és úgy beszél velem mint egy idiótával, a következő percben meg dicsér és úgy csinál mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Értem én hogy ő is fáradt már akkorra, és hogy én voltam a hülye amiért nem tettem irányjelzőt vagy rossz sávban maradtam, de nem azért csinálom mert nem tudom mit kellene tennem, és anélkül is tudni fogom legközelebb hogy ordibálna (bár azt nem tagadom hogy így jobban emlékszem rá). De mindezek ellenére nagyon szeretem, jól magyaráz és tényleg én vagyok az aki sokszor figyelmetlen.

Azt is észrevettem hogy ez fejben dől el, pár órája teljesen frissen mentem vezetni olyan hangulatban hogy talán már nem is lesz jogsim de nem érdekel, és szinte nem is hibáztam semmit, tökéletesen ment. Ezért a következő órára igyekeztem ugyanilyen higgadtan menni, de akármit csináltam tudat alatt ott motoszkált a fejemben hogy "most már tudom hogy megy ha akarom, nem hibázhatok".

Más is érezte már magát ilyen reménytelen esetnek? Nektek kellett plusz óra? Félek hogy az idegeskedés miatt fogom elrontani ezt az egészet.:(

2018. jan. 24. 18:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudom hogy milyen nehéznek tűnik, talán lehetetlennek is, de hidd el, meglesz az a jogsi.:) Én végül 40-50 óra után tettem le a jogsit, de nem bántam hogy addig húztam, mert bár izgultam, de legalább a tudásomat biztosnak éreztem addigra. Borzalmasan örültem amikor meglett, de közben arra is rájöttem hogy felesleges volt annyira rágörcsölni az egészre, hiszen nem ettől függ az életed. Szóval ne csüggedj, nem vagyunk egyformák.:) Vagy aki 20-30 óra után is könnyen leteszi, de olyan is, akinek 50-60,akár 90 óra kell (mert ilyen is van, nincs ebben semmi furcsa). És mi van akkor ha nem megy elsőre? Semmi a világon. Mindenkinek más erősségei vannak, nem szégyen ez, de még ha valami nincs is benne a vérünkben, gyakorlással akkor is bele tudunk jönni bármibe.

Hiszek benne hogy sikerülni fog, csak ne csüggedj, gyakorolj, koncentrálj, és gondolj arra hogy nem fog maga alá gyűrni a vizsga. Sok sikert, szurkolok majd!:)

2018. nov. 1. 09:48
 12/14 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm 😊 ma kérünk vizsga időpontot végül :) rájöttem hogy úgy kell mennem hogy lesz ami lesz alapon :) megpróbálok a vizsgára is úgy elmenni :)
2018. nov. 5. 05:38
 13/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is írhattam volna. Pont ebben a cipőben járok most. Szó szerint. akkor ezek szerint nem lehetetlen. Csak az a baj nincs sok pénzem már. Igazából én már megbántam ezt az egészet, ha előre tudom sose kezdem el ezt. de akkor úgy néz ki nem kéne feladni.
2022. ápr. 30. 17:57
 14/14 anonim válasza:
A pénzt sajnálom nagyon amit bele raktam egyébként. Ha most azt mondanàk vissza adják a pénzt ha abbahagyom, gondolkodás nélkül abba hagynám. De már sok pénz van benne nagyon. Ráadásul az a pénz amit erre költöttem most nagyon jól jönne. Nem vagyok gazdag. Bárki aki olvassa ezt nagyon gondolja meg ezt a jogosítvány dolgot. Lehet hogy igaza van annak aki azt mondja előbb az autó aztán a jogsi. Legalább meg tudod neked való e. Bár én nem biztatok erre senkit, de kár hogy nem lehet kipróbálni mielőtt bele fog az ember.
2022. ápr. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!