Milyen első autót vegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos az a kérdés milyen autót vegyek elsőként? 17 éves vagyok körülbelül 18 évesen tervezem megvenni az első autómat (kb. nyár közepe), néztem még 2-es Golfot Swiftet B Vectra-t és hasonló autókat, körülbelül 400.000 FT-om lesz rá, a legjobb ha szervokormányos lenne esetleg tud valaki mondani márkákat és típusokat?2018. jan. 24. 15:14
11/14 anonim válasza:
Az Astra F a maga korában valóban nagyon megbízható vasnak számított, de a mai példányok sajnos inkább a roncstelepre valók, mintsem az utakra. A G-ről nincs személyes tapasztalatom, de azt olvastam róluk, hogy nem hozzák az F-nél megszokott színvonalat.
400-ért viszont már kifoghatsz egy 2004-es, vagy az utáni Focust, ami rendkívül strapabíró, megbízható autó, és a vezetési élménye is toronymagasan veri az Astráét.
12/14 A kérdező kommentje:
11. kommentelő: Köszi mindenképpen rálesek :)
2018. jan. 27. 16:49
13/14 anonim válasza:
400-ért fóka. És a rozsda is egy élmény lesz annál.
14/14 anonim válasza:
Én szerintem vagy egy Suzuki swift
Vagy F astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!