Mit vegyek elsö autonak? 18f
Figyelt kérdés
Bmw e36 325i vagy Bmw e36 328i vagy egy ujabb de gyenge Bmw e90 318d ? 2,5milliom lenne az autora.2017. okt. 31. 16:27
1/32 anonim válasza:
én azt javaslom mindenképp BMW-t vegyél első autónak... eszedbe se jusson más...ja és lehetőleg németből bevitt 20 éves koromokádó lassan lebomló hányadék legyen. mire kell az autó p.öcsnövesztéshez péntek estére?
2/32 anonim válasza:
2,5 milliód van ,erre elakarod pazarolni egy német prémium hulladékra, amire a gagyád is ráfog menni? Basszus ennyiért kapsz egy 3 éves használtautót is simán a középkategóriások közül.
3/32 anonim válasza:
lool még csak most nézem. 2,5 milliót akarsz kiadni ezekre a lomokra? :D autót vegyél inkább ne ilyen ipari hulladékokat.
4/32 anonim válasza:
Időpont ma 16:35
na de hát 18 évesen mit is akarhat? nyilván bmw-t. Ahelyett, hogy venne egy jobb felszereltségű újabb (2012-2013) mondeót mondjuk.
6/32 anonim válasza:
vagy akár az is jó választás, az biztos. Focusok is nagyon jók.
7/32 anonim válasza:
Hát de azért ez akkora agyhalottság. Annyi pénzből kapna egy jó felszeretltségű kímélt járgányt ami simán 10 évre verda. Erre akar venni egy 20 éves német csodát, amit szervízeltetni kellesz egyhuzamban és annyi üzemenyagot fog fogyasztani, mint egy elefánt százon. Énis voltam 18 éves, de a megspórolt pénzemen egy 6 éves 1.4-es Suzuki Swiftet vettem, az újabb szériából. Nem egy bontószökevényt.
8/32 anonim válasza:
Hát ezt mondom én is. Azt gondolja a csajoknak az ilyen jön be, mert más agyhalott is ezeket a típusokat veszi. Pedig előbb fogna meg valakit egy újabb de kevésbé prémium márkával...mert az ilyenektől lassan az ember menekül :D
9/32 A kérdező kommentje:
Bocs de én autot szeretnék venni és nem fordot !
2017. okt. 31. 17:10
10/32 anonim válasza:
Helyes, vegyél csak egy 20 éves prémium "autót".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!